Gandia decideix la llarga distància

Diumenge arriba el II ICAN Gandia, Triatló de distància Ironman, Campionat Autonòmic de Llarga Distància 

ICAN Gandia 2Després de la bona marxa de l’any passat Gandia repeteix a la llarga distància. Este cap de setmana es disputa la II edició del ICAN Gandia, que per a enguany manté algun dels alicients que ja va mostrar al 2014: bon recorregut i molt plànol per a poder optar a grans marques, i afegeix a més altres punts d’interés per al cap de setmana com el Half Ironman o el ICAN Kids que tindrà lloc dissabte de mati.

Recorregut molt plànol

La prova tindrà lloc diumenge a partir de les 08:15 i els vora 350 participants hauran d’afrontar 3,8 km de natació, a la platja de Gandia, en el passeig marítim. Després arribem els 180 km en bicicleta, que transcorre per un circuit absolutament plànol amb algunes variacions respecte del de l’any passat. I per últim la marató també absolutament plana en un recorregut que transita pel passeig martítim.

Els 228 participants al Half ICAN hauran transitaran pel mateix traçat, compartiran per moments els mateix circuit ja que l’eixida és a les 08:00 h, però faran 2 i no 4 voltes com els participants del Full.

quique martinez torresCampionat Autonòmic

La prova servirà, a més, per acollir la primera edició del Campionat Autonòmic de Llarga Distància, en una lluita que es presenta molt oberta, i a més amb la presència de molts triatletes sense adscripció federativa ni a cap club, fet que demostra l’interés que provoquen este tipus de proves.

L’any passat el millor dels valencians a este ICAN Gandia va ser el triatleta de Ribarroja Quique Martínez Torres que va acabar en una molt meritòria 4 posició baixant de les 9 hores.

Captura de pantalla 2014-10-27 a la(s) 16.58.00Doble petición de Matrimoni 

Més enllà de la llista de favorits que encapçala Robin Schneider, segon classificat al ICAN d’Amsterdamm, l’atenció estarà parada en lés múltiples històries anònimes de superació, i el repte personal de cada un dels participats.

I en el que passe en línea de meta on l’any passat la nota de color la posaren dos peticions de matrimoni per part de Ignacio Basterra (Club Trirunners de Getxo) per a Adriana i de José Gerardo de Madrid per a Helen. Foren els altres protagonistes del ICAN Gandia 2014 i en este 2015 cap dels dos repeteix. Estaran ocupats en altre tipus de faena…


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trail d’estrena i Llarga distància | SLA - […] on Gandia acull la II edició del ICAN Gandia, distància Ironman per a una prova que permetrà als vora…
  2. Vidal estrena la Llarga Distància | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/10/16/gandia-decideix-la-llarga-distancia/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »