Trail d’estrena i Llarga distància

Múltiples propostes de carrera per muntanya Triatló i BTT per a este cap de setmana

agenda

 

Fins a set proves de Trail tenim este cap de setmana. I el més destacat: la majoria d’elles són de recent creació, fet que parla de la quantitat de noves proves que estan incorporant-se al nostre calendari.

buñol cartell

Duresa a Buñol… 

Una de les destacades d’este cap de setmana és el I Trail Buñol de pròxim diumenge 18 d’octubre, amb doble distància 26km 1100+ i 12 km 450+ en un recorregut inèdit i que va a sorprendre, segons adverteixen des de l’organització del Club d’Atletisme Correores de Buñol. per atractiu, ple de barrancs, sendes i pas pels rius, i també per dur: «Algú dels que vinga a la llarga punxarà» ens advertia recentment Luis Galarza «Darwin». El premi: un mati espectacular de Trail i una revista de Sense Límits Aventura a la borsa del corredor. Quin millor regal!

trofeo 2…i tambe a Enguera

També destacada altra de les proves de Trail que arriben este cap de setmana i ja va fent-se un lloc destacat al calendari: el III Trail Umbría La Plana a Enguera. També dur i atractiu amb 19 km 1200+ en un recorregut que ens durà pels camins per on només corren les cabres allà a La Umbría.

A més dels atractius de la zona, l’atenció en línea d’exida està a la gran nòmina de grans corredors i en bona forma concentrats, amb la presència d’Emili Sellés, Josep Cebrià, Joaquín Martí, Juan Martínez Tortosa, Mari Tamarit… garantia d’espectacle. Les Liuva els esperen en línea de meta.

A més del de Buñol i el d’Enguera, altres proves de Trail d’este cap de setmana són la primera edició del Melgatón, Marató de Muntanya de Petrer que arriba este dissabte, i per a diumenge el Trencamoles de Xert, la XI Volta a Peu del Benicadell i altres dos proves noves: el I Gran Fons del Riu Millars i la II Cursa de Torre En Domenech.

chelva cartell

Diversió garantida a Chelva

Al món de la BTT Chelva centra el cap de setmana amb la VI Marxa BTT Villa de Chelva, on la diversió éstà plenament garantida. D’eixida una pujada del 22% per a trencar qualsevol grupeta i per davant 35 km plens de sendes i punts de pas destacats com el pont de Mozaira i la Ruta de l’Aigua, abans d’entrar al casc històric d’esta localitats de Los Serranos.

Vora 500 bikers disfrutaran d’esta prova que organitzen des de Chelva Bike Racing i on dos corredors locals Ana Aranda Cañigueral i Joaquín Gil. A més este cap de setmana es celebra també la Marxa BTT Polop de la Marina.

Autonòmic de Llarga Distància

I per tancar, quan al Triatló, doble cita este cap de setmana on Gandia acull la II edició del ICAN Gandia, distància Ironman per a una prova que permetrà als vora 350 participats buscar el primer títol del Campionat Autonòmic de Triatló de Llarga Distància. De forma paralel.la es celebra el half ICAN i una prova per als més menuts.

Vorem si triomfa de nou el triatló i triomfa l’amor com l’any passat ja que dos parelles es prometeren matrimoni el passat any en línea de meta de Gandia. També este cap de setmana es disputa el II Triatló MC de Guardamar.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »