Juan Martínez trenca el crono

El corredor d’Ontinyent s’imposa al Trail Enguera en un gran duel amb Emili Sellés 

juan martinez

 

«Está fort, molt però que molt fort. Ha baixat en vora 3 minuts el temps de la victòria de la temporada passa. Amb això éstà tot dit». Amb eixes paraules describía Nacho Tormo, director de carrera la victòria de Juan Martínez Tortosa (Like Sport Lurbel) al III Trail Umbría La Plana que este diumenge ha omplit de Trail, de bon Trail, la localitat d’Enguera.

Juan Martínez Tortosa ha estat el més ràpid en fer els 19 km 1200 pel paratge de La Umbría amb un temps de 01:50:32, complint de sobra les expectatives que el donaven com a principal favort i rebaixant en 3 minuts el temps que l’any passat va fer el seu company de club Javi Soriano.

engueraUn pòdium de luxe

El corredor d’Ontinyent ha trobat en tot cas una molt bona batalla amb Emili Sellés (Marathon Crevillent) i José Antonio Luna que venien també en forma després d’haver guanyar passat cap de setmana, Sellés a Beneixama i Luna a Vallada. Els 3 han anat pràcticament junts fins el punt intermig al km 10’5, on apenes uns segons els diferenciaven. El primer en passar per eixe Alto de la Plana ha sigut Sellés, 9 segons per davant de Juan Martínez i 20 per davant de Luna.

Remuntada en la segona part

A la segona part de la carrera, però, Juan Martínez Tortosa ha sigut el més fort, en esta prova tan tècnica, i ha pogut sobrepassar Sellés i ha anat poc a poc, kilòmetre a kilòmetre incrementar diferencies fins arribar a meta amb vora dos minuts de diferència, retrobar-se amb la victòria, i acabant este 2015 amb molta energia, tal i com el va començar en gener amb una doble victòria a Gandia i Barxeta.

A més del pòdium, cal destacar la quarta posició del corredor de Banyeres Joaquin Martí (Trivici Team) i de Cristian Calong (Matamon Trail) completant el Top 5, amb Abelardo Orquín i Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa) per darrere, fent en tot cas un bona tirada de cara al Mondúber Ultra Trail de pròxim cap de setmana.

Sorpresa en dones

La sorpresa ha arribat en categoria femenina on Cristina García (Trail Moixent) s’ha mostrat intractable i ha tret en meta vora 6 minuts a Marí Tamarit (Like Sport Lurbel) que arribava com la principal favorita. Cristina García, que venia de fer segona al Trail de Vallada ha dominat la prova des del primer moment i ja en el punt intermig li treia vora dos minuts i mig a Tamarit, distància que ha anat ampliat en el segón tram fins entrar en solitari a la línea de meta ubicada a la Plaza delPais Valencià i la Plaça Ibañez Marín, que han comptat amb una gran presència de públic.


Més dades:

Fotos: Mychip

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Juan Martínez es cola a la festa dels íbers | SLA - […] Juan Martínez ha aconseguit la victòria amb un temps de 02:16:19, un temps que a més suposa batre de…
  2. La Font de Figuera amb record per a Juan Martinez | Espiquer - […] Juan Martínez ha aconseguit la victòria amb un temps de 02:16:19, un temps que a més suposa batre de…
  3. Trail Enguera te espera en mayo | SLA - […] Juan Martínez trenca el crono […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »