Vidal estrena la Llarga Distància

Moisés Vidal i Rosa Mansilla es fan amb el primer Autonòmic de Triatló LD al ICAN Gandia

ICAN moises vidal

Cada volta més distància, més ràpid i més participats. Este diumenge ha tingut lloc el II ICAN Gandia, Triatló de Distància Ironman que acollia la primera edició del Campionat Autonòmic de Llarga Distància de la Comunitat Valenciana. No fa tan de temps era impensable. Ara té pinta que este autonòmic es convertirà en un clàssic.

El primer Campió Autonòmic de Llarga Distància va ser Moisés Vidal (Clínica Gioia Triatlon CDTP), alacantí de 40 anys que que va baixar de les 9 hores deixant el crono en 08:56:47, amb segona posició per al triatleta de l’Eliana Quique Martínez Torres (Biking Turia Triatlo) amb 09:09:06 i Vicent Ribera (Mortes Bikes VRP-Electric Club Triatló Sueca) amb 09:17:50. Els tres, a més, aconseguirem també el pòdium absolut d’una prova que enguany va tindre un clar sabor valencià.

Mesurant forces

Moisés Vidal va saber mesurar forces i esperar el seu moment per a colocar-se en primera posició en el tram final de la carrera a peu, després d’un segment inicialde natació on Vidal, Martínez Torres i Ribera acabaren a certa distància dels primers, i un segment de 180 km de bicicleta on tractaren d’anar recuperant posicions. La carrera a peu la començaven quasi junts Vidal i Martínez Torres, separats per només 1 minut. Volta a volta, Vidal va anar ampliant diferències fins arribar en solitari a la línea de meta amb un ample avantatge de més de 12 minuts, amb un Vicent Ribera que aconseguia la tercera posició després d’un gran final en la carrera a peu.

Vidal suma una victòria important en la seua trajectòria de triatló, que li ha donat per a participar en IM de Niza, Zurich i també Hawaii en 2010. Per la seua banda Quique Martínez Torres va fer pitjor temps que l’any passat al ICAN Gandia, però per contra millora la 4 posició de l’edició passada.

ICAN Mico 1Mansilla remunta a peu

En categoria femenina, el títol autonòmic va ser per a Rosa Mansilla (Tragaleguas.org) que amb un temps de 12:16:54va aconseguir la segona plaça absoluta per darrere de Belén María García, i la primera posició en el títol autonòmic, per davant de Cristina Moya (TuTriatlon.com) 12:37:12 i una Patricia Silvestre (Trivallbona) 12:39:01, que durant bona part de la prova liderava l’autonòmic després d’un gran segment de natació i de mantindre la distància en la bicicleta.

Les forces, però, li han fallar a Silvestre en l’inici de la carrera a peu final on Rosa Mansilla ha anat remuntant els 15 minuts que tenia de desventatja fins a colocar-se per davant en la penúltima volta.

Half ICAN

A més del Full ICAn també s’ha disputat el Half ICAN amb la victòria de Robin Schneider i Patricia Bueno (Aquaslava). Entre els 228 participants cal destacar els dos últims en arribar en meta. l’últim ha sigut Valeriano Moreno, president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana amb un temps de 07h59′, i el penúltim Raúl Micó, primer triatleta espanyol amb acondroplasia en finalitzar un triatló de Mitja Distància. Va fer un temps de 07h 36′.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gandia reuneix els millors de la llarga distància | SLA - […] Vidal estrena la Llarga Distància […]
  2. Vidal torna a guanyar en la Llarga Distància | SLA - […] Vidal estrena la Llarga Distància […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »