Núñez i Sánchez agafen avantatge

José Carlos Núñez i María Jesús Sánchez guanyen el I Ducross Alcoi i lideren la Ducross Extremme

Ducross Alcoi homes

Són els grans favorits per a fer-se amb el circuit i ho van confirmant a cada pas que es dóna. Dissabte José Carlos Nuñez (A300W Elx) i María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) aconseguiren la victòria a la I edició del Duatlo Cross d’Alcoi. Amb esta victòria els dos passen a més, a liderar la classificació d’esta Ducross Extremme 2015 després de dos proves disputades.

Remuntada en la bici

José Carlos Núñez, du camí de reeditar el títol aconseguit la passada temporada. Al Alcoi li va tocar remuntar després d’un primer segment de 4 km de carrera  a peu on Ovidi Albert Espí i Santi Navarro acabaren uns segons per davant.

Va ser amb la bicicleta on Núñez va retallar el mig minuts de diferència per acabar líder en solitari i afrontant amb certa tranquilitat lúltim segment de carrera a peu per arribar a meta mab un temps de 01:22:07, amb segona posició per a Francisco Ramón Candel (Un Guru en Mister Moon) amb 01:24:23 i tercera plaça per Miguel Parra (Trielx) amb 01:24:52.

Sense rival en dones

En dones María Jesús Sánchez no va tindre rival. Ja en el primer tram de carrera a peu va traure una sustancial diferencia de temps que va ampliar de forma notable a la bicicleta fins arribar a meta amb un temps de 01:40:56, amb quasi mitja hora de diferència respecte d’Andrea Vañó 02:07:07 i Elia Moya 02:07:56.

I ara La Nucía

El Circuit Ducrtoss Extremme es repren este pròxim cap de setmana amb el III Duatló Cross de La Nucia. Allà arriben Núñez i Sánchez com a líders de la general, tot i que sense poder refiar-se ja que en homes Nuñez té relativament a prop a Miguel Parra, Jose Davia, Francisco Ramón Candel i Isidro Gelardo. En dones, la classificació és més clara per a Maria Jesús Sánchez que enguany pot beneficiar-se de l’absència en el circuit de Miriam Muñoz, guanyadora de la passada edició.


 

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Ducross como teràpia | SLA - […] Núñez i Sánchez agafen avantatge […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »