Premis Sense Límits Aventura 2015

Naixen els primers premis amb voluntat de reconèixer i posar en valor l’esport d’aventura a la Comunitat Valenciana

Presenta la teua candidatura o la d’algun conegut omplint este formulari i enviant-ho a premis@senselimitsaventura.com

la foto

Som molts. Cada vegada més. Cada volta hi ha més persones de qualsevol condició, edat, sexe, que es llancen a fer esport, i esport d’aventura en particular, esport de superació, esport que li duga al límit del seu cos, molt més lluny del que mai hauria pensat.

Premis als esportistes d’aventura

Per a tots ells, per a tots vosaltres, professionals o amateurs, coneguts o anònims, experimentats o principiants, atrevits o reservats… per a tots els que vos agrada l’esport d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana va nàixer ara fa un any Sense Límits Aventura.

dins de la nostra voluntat de continuar creixent i potenciar els esports d’aventura a la Comunitat Valenciana vos pesentem la nostra pròxima iniciativa en la que vos convidem a tots a participar: Els I Premis Sense Límits Aventura, a l’esport d’aventura de la Comunitat Valenciana.

Oberts a tot el món

Volem posar en valor els esportistes i els clubs d’aventura de la Comunitat Valenciana, que en tenim molts i molt bons. Volem ajudar a que es coneguen cada vegada més les diverses modalitats i la gran quantitat i qualitat d’esportistes d’aventura i superació que tenim a les nostres terres. I volem fer-ho amb vosaltres, amb la vostra ajuda. Perquè vosaltres sou els protagonistes.

Una vintena de categories

Hem pensat una sèrie de categories on estiguen representats la major part possibles dels principals esports d’aventura, per tal de poder triar els esportistes més destacat en 2015 de cada disciplina. Vos convidem que conegau els premis al reglament que hem preparat i als documents que hem el.laborat explicant les diferents opcions.

Vos convidem que participeu a estos I Premis Sense Límits Aventura. Que ho feu de forma lliure i amb la convicció de que a Sense Límits ens interessen tots els vostres reptes. No es tracta només de valorar els grans reptes i les grans aventures. Volem reconèixer també aquells que són esportistes destacats en funció de les seues capacitats.

Envia’ns la teua candidatura…

Vos convidem que ens feu arribar les vostres candidatures per a la categoria que considereu oportuna omplint el següent formulari i reenviant-ho al correu premis@senselimitsaventura.com o que ens presenteu les candidatures d’aquelles persones que conegueu, que creieu que tenen mèrits suficients i tal volta, ells no s’atrevisquen a fer-ho. 

...i vota

I a partir d’ahí, vos convidem també a que participeu en la votació popular que obrirem a la web www.senselimitsaventura.com una volta arreplegades totes les candidatures, i a la gala que farem a finals de desembre per a entregar els premis, d’una banda els premis de votació popular i d’altra banda els premis que atorgarà un jurat multidisciplinar conformat per un ample grup d’experts. A tots ells, i a les instituciones i empreses que han acceptat de bon grau la nostra proposta els agraïm la seua col.laboració en estos I Premis Sense Límits Aventura.

Entre tots

Són els I Premis Sense Límits Aventura. Segurament ens enganyarem en alguns aspectes i cometrem algunes errades. Agrairem els vostres comentaris per a millorar i fer els canvis necessaris a futures ediccios. El que no canvia és la nostra voluntat ferma de fer crèixer els esports d’aventura a la Comunitat Valenciana i poder dir ben alt i ben clar que ací a la nostra terra també fem aventura, molta aventura. I cada dia en som més.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Premis i Aventura | SLA - […] Acaba l’any. Però no acaba l’aventura. Encara resten un grapat de setmanes per a apurar les últimes proves abans…
  2. Candidatures I Premis SLA | SLA - […] primer lloc gràcies. Més de cent gràcies a les més de 100 candidatures rebudes als I Premis Sense Límits…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »