Ducross Extremme a La Nucia

Diumenge es disputa la 3ª prova del circuit a la localitat de La Marina Baixa

La_nuciaLa III edició del Duatló Cross de la Nucia és també la tercera etapa del circuit autonòmic Ducross Extremme, que compta amb la col·laboració de Sense Límits Aventura. Serà diumenge i hi participaran 200 esportistes

25 quilòmetres de competició

La prova , que arrancarà a les 10:00 en el pàrquing exterior del Pavelló d’Esports, compta amb 3 segments. Primer, 6 quilòmetres de carrera a peu on els participants faran 3 voltes a un circuït de 2 quilòmetres camp a través situat entre la Ciutat Esportiva i el Col·legi Públic la Muixara. El segon segment amb BTT, de 17 quilòmetres, transcorrerà per les sendes que connecten la ciutat esportiva i el Captivador. L’últim tram serà novament una carrera a peu de 2 quilòmetres pel circuït inicial.

La prova està organitzada pel Club Lobos Triatlón La Nucia i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.
Ducross Alcoi homes

Núñez, Parra i Candel al podi d’Alcoi

Els favorits es destaquen

La competició aplega a  La Nucia desprès dels duatlons de Santa Pola i Alcoi. De moment, José Carlos Núñez (A300W Elx)  i María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) fan bons els pronòstics i lideren la classificació desprès de la seua victòria a Alcoi.

Núñez, qui ja va guanyar l’any passat, té en Miguel Parra, Jose Davia, Francisco Ramón Candel i Isidro Gelardo els seus principals rivals a vigilar diumenge a La Nucia. El lideratge de María Jesús Sánchez és més còmode i té les seues rivals a una major distància.

Pròximes proves

El de La Nucia marca l’equador en el calendari del Ducross Extremme. Des de La Marina Baixa la prova es trasllada fins a Banyeres de Mariola, que disputa el seu duatló el 7 de novembre.  La penúltima parada serà a Rojales, al Baix Segura, el 15 del mateix mes i la cursa final es disputarà el 13 de desembre a Torremendo-La Pedrera.


Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »