Una hora més d’aventura

Cap de setmana d’activitats, amb el canvi horari de per mig

agenda

 

Un cap de setmana de 49 hores. El canvi a l’horari de l’hivern ens deixa este dissabte un cap de setmana més llarg del que és habitual, i l’obligació d eposa r apunt els nostres rellotges per evitar durnos a confusió amb totes les proves que tenim per a diumenge de matí: Recordeu a les 3 tornen a ser les 2 i tenim un hora més per a dormir.

monduber cartel

Mondúber Ultra Trail

Eixa hora més de recuperación vindrà bé per als vora 700 valents que participen demà dissabte al II Monduber Ultra Trail, en alguna de les seues versions,  l’Ultra de 80 km 4300+, la Marató 42 km 2300+ o la Mitja 21 km.

A les 6 del matí de dissabte es dóna l’eixida des de Xeresa a esta prova que reunirà a una gran nòmina de corredors i aspirants a la victòria al MUT, com ara Josep Cebrià (Trail Serra Vernissa), guanyador de la passada edició o Dani Amat (Runing Cid Petrer), guanyador del Trail Aneto. El Mondúber torna a ser epicentre del Trail este cap de setmana.

chelva cartelVIII Subida al Pico de El Remedio

Per a diumenge queda altra de les proves destacades del cap de setmana: la VIII Subida al Pico de El Remedio, en Chelva, la última i definitiva prova de la Liga CxM La Serranía 2015.

Encara moltes coses per definir a esta prova de 28 km 1300+  amb la característica principal de l’ascensió als 1053 m del Remedio, i on queda per saber qui serà la campiona en categoría femenina, si Diana Ruiz (Never Stop Running) o Estivaliz Sanz (Trail Villar Caja Rural), a més de saber com quedarà composat el pòdium masculí per darrere del guanyador Santi García (Cuenca Dolomia).

A més, dins del Trail, es disputa també lá II Carrera per Muntanya de Bocairent, penúltima prova del circuit Xitxarra Trail una vegada ha quedat confirmat que no es podrà celebrar la prova de Cocentaina, i tenim també el debut del I Trail de Sellent.

Cal recordar tambe altres dos cites fora de les nostres fronteres, pero on també tenim representació valenciana: la Tenerife Blue Trail, amb Sebas Sánchez i Carlos Pascual tractant d’acabar entre els millors a la Copa d’Espanya d’Ultra Trails FEDME, i la Diagonale des Fous, amb Alejandro Galindo i Jacobo Moreno vivint una gran experiència a la Illa de Reunió.

A mig camí entre el Trail i la BTT arriba este cap de setmana un repte molt especial, el Ultra Castelló-Teruel, i dins també de la BTT un parell de marxes: la III Marxa Siete Aguas – Mala Cara i la II Marxa Valldigna Falla Cambro.

Per últim, al món del Triatló, destaca la segona edició del Pure Triatlhon a Marina d’Or, de distància Ironman, un parell de Triatlons de muntanya com el V Triatló de Muntanya Venta del Moro i el Triatló Cross de Navarrés dins del Circuit Mitic, i per últim el II Duatló d’Alzira i el Duatló Cross de La Nucia, prova integrada dins del Ducross Extremme on a poc a poc els favorits estan agafgant posicions a la general. Diumenge uns 200 participats afrontaran els 28 km de recorregut dins d’este III Duatló Cross de la Nucia.


 

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »