Montanejos reedita el duel

Víctor Bernad i Dani Amat tornen a vore’s les cares una setmana després del Mondúber Ultra Trail

montanejos 1

Canvia la distància, canvia el paisatge i l’orografia, canvia també la companyia i, és possible, que fins i tot l’oratge. Però el que no canvia és la voluntat de disfrutar corrent per la muntanya. I si és possible guanyar. Este cap de setmana arriba la el III Trail de Montanejos en la seua triple distància TdM 15 km 600+, TdM 30 km 1300+ i TdM 55 km 2400 + on la presència de grans corredors com ara Víctor Bernad (Sport HG Team) o Dani Amat (Running Cid Petrer) promet grans emocions.

Doble duel en 8 dies

Bernad i Amat repetiran a Montanejos el duel que fa uns dies visquerem al Mondúber Ultra Trail 80 km 4300+. Passat dissabte la victòria va ser per al corredor de Borriol, que va saber esperar el seu moment i va també aprofitar-se de que Amat es va perdre quan anava liderant la prova en solitari. Les forces estan igualades, encara que hi haurà que vore com responen les cames.

victor bernar«No sé com vaig a poder rendir després de l’Ultra del Mondúber» explica Bernad«Però es una prova que volia repetir perquè l’any passat em va agradar moltíssim. Una carrera molt bonica. Espectacular», conclou un Bernad que l’any passat va guanyar precisament el TdM 55 km.

Més fresc físicament arriba Dani Amat, que al Mondúber va fer només uns 50 km. I arriba també amb les ganes acumulades de l’altre dia. «Ara ja se m’ha passat el cabreig.Este dissabte a Montanejos ho donarem tot» adverteix l’alacantí.

«No sé com vaig a poder rendir després de l’Ultra del Mondúber. Però es una prova que volia repetir perquè l’any passat em va agradar moltíssim. Una carrera molt bonica. Espectacular» (Bernad)

«Ara ja se m’ha passat el cabreig.Este dissabte a Montanejos ho donarem tot» (Amat)

A més de Bernad i Amat hi haurà que estar pendent d’altres corredors que també aspiren a la victòria al TdM 55 del III Trail Montanejos com ara el valencià Juanma Jiménez (GreenPower ST), que acaba de proclamar-se subcampió de la Liga Cxm Serrania i passat estiu va aconseguir el millor registre d’un corredor de les nostres terres al UTMB, o l’alcoià David Miró (Club Atletisme Alcoi Urban Running) guanyador l’any passat al TdM 30 i que enguany pega el vot a la distància llarga.

En categoria femenina el duel està servit entre Carmen María Pérez Serrano, també referent valencià al UTMB i Olatx Alvariño (Mis Jueves) guardadora en 2015, entre altres, de la Celestrail a Andorra.

Més batalla al TdM 30 km

La batalla continua també en la TdM 30 km amb la presència del castellonenc Jonathan Roglà Mur i Castell Tugta), l’alacantí Emili Sellés (Macrovital) que arriba després de vèncer de forma consecutiva a Beneixama i Bocairent, a més de corredors com Roger Martínez (Mijares Trail Team), Carlos Medina (Mur i Castell-Tuga) o Alvaro Ribera (A 4 Pelat).

En dones les corredores del Mur i Castell Tuga Silvia Miralles, Melissa Galii Clara Rada amb Patri López (Dianium Sports Tururac), guanyadora també passat dissabte al Mondúber Ultra Trail centraran bona part de les mirades.

montanejos 4El programa

El cap de setmana es presenta molt però que molt interessant en este III Trail de Montanejos amb la reunió de bona part dels grans corredors de muntanya de la Comunitat Valenciana.

3 dies plens de Trail des de divendres a diumenge, amb els punts destacats marcats dissabte 31 d’octubre a les 08:00 amb l’eixida del TdM 55 km, dissabte 09:30 l’eicida de la TdM 15 km i diumenge 09:0o h amb l’eixida del TdM 30 km.

De forma paralel.la moltes altres activitats com ara xarrades, projeccions de documentals respecte dels inicis de les carreres per muntanya o proves per als més menuts com la Greeny MiniTrail de diumenge o la prova d’orientació «busqueda del tesoro» de dissabte.

I tot a una prova que organitza el Club Esportiu Verd 3 i presumeix de ser de les més boniques de la Comunitat Valencian i la més «verda» de totes, en ser l’única que s’acolleix al decàleg medi ambiental de la AETRAIL

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »