Tavernes acull l’Autonòmic de Dificultat

Este dissabte 31 d’octubre organitzat pel Centre Excursionista de Tavernes de Valldigna 

COMPE 2015-2Els millors escaladors a per la victòria. Este dissabte la localitat de Tavernes de la Valldigna reunirà els millors escaladors de la Comunitat Valenciana en la disputa del Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat de la FEMECV (Federacio d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana).

La cita tindrà lloc al Rocòdrom de Tavernes de la Valldigna, i tindrà lloc a partir de les 10:00 h del mati de dissabte. Abans, de les 08:00 a 09:45 estaran obertes les inscripcions per al Campionat. A partir de les 10:00 h del mati serà quan començaran les rondes classificatòries que es prolongaran fins a les 13:30 h moment en què es coneixieran els finalistes.

A la vesprada d’este dissabte 31 d’octubre serà el moment en què tindrà lloc la final a partir de les 18:00 h.


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »