Amat se’n du el duel de Montanejos

El corredor d’Elda guanya un emocionant TdM 55 km de Montanejos per davant de Carlos Aguilella i Víctor Bernad

montanejos amat bona

Se li havia escapat la victòria fa 8 dies al Mondúber, una de les grans de la Comunitat Valenciana. Esta veagada no volia errar. Els rivals eren també de pes i de nivell però Dani Amat (Running Cid Petrer) tenia entre cella i cella la victòria del Trail de Montanejos i ho va aconseguir de la millor manera possible, entrant en solitari en meta i baixant de les 5 hores.

Amat vs Bernad

montanejhos amat 1Estava servit el duel entre Dani Amat i Víctor Bernad. Fa una setmana la victòria va caure per al de Borriol després que Amat es perdera quan anava liderant en solitari al Mondúber Ultra Trail. Quasi sense descans per a les cames, 7 dies després de nou en línea d’eixida d’altra prova exigent i molt atractiva com és este Trail de Montanejos.

I Aguilella…

La prova va eixir com una exhalació al ritme que marcava Carlos Aguilella (AD MAestrazgo) segon l’any passat al TdM 55 km, i que enguany volia apurar les seues opcions en el marcatge entre Dani i Victor. Va marcar el primer temps de pas per Los Estrechos i per El Cantón, punt en què li va poder enganxar Amat, amb Bernad sempre a prop a menys d’un minut.

A partir d’eixe punt seria Amat qui marcaria el ritme, acompanyat d’un Aguilella de qui no es desfaria fins sobrepassat el km 40 sobrepassat El Morrón on l’alacantí va fer un últimapretó per a poder arribar finalment en solitari a meta amb un temps de 04:59:38, amb Aguilella repetint la segona plaça de l’any anterior amb 05:03:12 i Bernad tercer 05:04:09.

Satisfacció plena en Amat en guanyar una prova que ja coneixia de la primera edició on va fer quart a la distància de 30, i on volia repetir i guanyar «per a disfrutar dels paratges i d’una organització de 10».

En categoria femenina la victoria va ser per a Olatx Alvariño (Mis Jueves) que va dominar la prova clarament des del primer moment i va acabar traent en línea d emeta més de mitja hora respecte de la segona i tercera classificades Carmen Rivas (Alex Campos Team) i Mar Garcias (CxM Valencia)

«El paisatge és espectacular, i amb un recorregut molt ben marcat. La llàstima és que és tan rápida i ens toca apretar tant el cul, que no dóna temps a disfrutar de les vistes»


Roglà, repeteix en el TdM 30

montanejos roglaEl cap de setmana el completava diumenge el TdM 30 km amb la victoria de Jonhatan Roglà (Mur i Castell Tuga) que repetia la victòria que ja va obtindre a la primera edició del Trail de Montanejos. El corredor de la Vilavella va reeditar el duel que al 2013 va tindre amb Emili Sellés (Macrovital) acabant de nou per davant del d’Alcoi en esta ocasió amb un temps de 02:24:34 pels 02:30:31 de Sellés, amb Alex Marin (Maestrazgo’s Canyeros Bar) tercer amb 02:31:13.

«El paisatge és espectacular, i amb un recorregut molt ben marcats» explicava Roglà en meta. «La llàstima és que és tan rápida i ens toca apretar tant el cul, que no dóna temps a disfrutar de les vistes; però bé, ja ho farem altre any amb més calma» finalitzava Roglà que va fer un bon test de cara al K25 de pròxim 15 de novembre.

…I Melissa Gali

montanejos galiEn categoria femenina guanyava la seua companya de club Melissa Galí. La corredora de Gilet esva imposar amb un temps de 03:00:23 per davant de Silvia Piera (Cor) i de Clara Rada (Mur i Castell-Tuga) amb 03:13:04.

El TdM 30 Km posava el punt i final a un cap de setmana de Trail on Montanejos ha centrat l’atenció a la Comunitat Valenciana. Com tenen a gala dir, possiblement la carrera més bonica de totes.

EL TdM 55 km de REGAL

Entre els corredors que arribaren a la línea de meta del TdM 55 km de Montanejos destacaven dos Iria i Hugo del club Sport Ti de Múrcia, que només arribar buscaren al seu nadó per a fer-se les fotografies pertinents. Era la primera prova després de molts mesos de paró obligat.

Era el regal que Hugo li havia fet a la seua parella perquè tornara a posar-se un dorsal. I a fe que ho va disfrutar, i no va nota rla inactivitat ja que Iria va acabar per davant del seu home a la classificació. «Damunt que li ho regale…» dien que marmolava Hugo en acabant…

Li han agafat el gust a les nostres terres des del CLub Sport Ti de Múrcia i a celebrar ací algunes de les seues històries més curioses. Fa unes setmanes altra parella de corredors d’este club es comprometia en travessar la línea de meta de la Botamarges.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El secret està en… l’orxata | SLA - […] Amat se’n du el duel de Montanejos […]
  2. Sorteo Spa Trail de Montanejos | SLA - […] Amat se’n du el duel de Montanejos […]
  3. Montanejos reviu el duel | SLA - […] Amat se’n du el duel de Montanejos […]
  4. Adell imposa la seua llei | SLA - […] Callau (Mur i Castell-Tuga) i uneix el seu nom al des de Víctor Bernad (AML Sport-Mediriano 0) i Dani…
  5. Trail de Montanejos: si o no? | Sense Límits Aventura - […] Amat se’n du el duel de Montanejos […]
  6. De qui és un Trail? | Sense Límits Aventura - […] Amat se’n du el duel de Montanejos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »