El futur del Trail a la Vall

Diumenge 15 de novembre arriba el II Junior Trail Coves de Sant Josep

junior protada

«Esta és una bona manera de crear escola. És amuntó bona per a crear afició, de que els xiquets s’interessen pel Trail». D’esta manera ens defineix Héctor Cumba el Junior Trail Coves de Sant Josep que pròxim diumenge 15 de novembre arriba a la segona edició a la Vall d’Uixó després de la bona resposta de l’any passat.

«Ens ha tocat fins i tot ampliar una categoría de més menuts, la Mini per a xiquets de 6/7 anys en edat prebenjamí, i a més limitar a un total de 300». 300 xiquets seran els que es concentraran diumenge 15 de novembre al Paratge Municipal de les Coves de San Josep de la Vall d’Uixó en una iniciativa pionera que agrada i molt.

Fins i tot de Navarra

junior trail eixida«Va vindre gent de tota la provincia de Castelló i fins i també de València. Enguany, de la Vall venen però hi ha molta gent inscrita d’Onda, del Port de Sagunt, Almenara, la Llosa, Alfondeguilla, Xilxes i fins i tot dos xiquets de Navarra, que són familiars d’un dels company del club i venen aposta de Navarra el cap de setmana».junior llitera

Tots els detalls

Els xiquets es sentiran per un dia els grans protagonistes. «Després que estiguen tot l’any acompanyant els pares i esperant ja els toca a d’ells».

I ho tindran tot per a sentir-se corredors, amb borsa del corredor, avituallaments, medalles per a tots i també massatges post carrera. I entre prova i prova, animació musical per a que el dia siga una festa per a xiquets i familiars que s’acosten al Paratge.

Xiquets i xiquetes

Per a l’edició de 2015 s’espera que de nou estiga quasi al 50% la presència de xiquets i de xiquetes. en una proporció molt superior a la que després es dóna en les carreres de majors. «Això ens va dur a pensar que hi ha molt de marge per a potenciar el Trail de majors entre les dones. Així va nàixer el I Woman Trail de passat més de juny«.

Inscripció oberta i debades

Les inscripciones estan obertes fins arribar a les 300 places que hi ha fixades com a màxim i es poden fer al correu bcstrailduixo@gmail.com. Es absolutament debades i l’única condició és aportar aliments per al Banc d’Aliments i per a l’Associació Smara de la Vall d’Uixó i la Vilavella.


Més dades:

Fotos: BCS Vall d’Uixó

DEL JUNIOR TRAIL A… PENYETA ROJA

El Junior Trail serveix també per a despertar noves vocacions. Com la de Michel, un xiquet de l’Almassora que l’any passat va fer al Junior Trail la seua primera carrera. I va guanyar.

«A partir de guanyar al I Junior Trail va participar en altres proves més» conta Héctor. «I també les va guanyar, i en altres no guanyava però lluitava amb xiquets majors que ell. Ara ha passat pel Platges de Castelló i pel Centre de Tecnificació d’Esportistes Penyeta Roja. Històries com eixa són els que ens han lluitar per traure l’esdeveniment endavant«.

Un esdeveniment en què el club BCS Trail compta amb la’ajuda de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, el Paratge de les Coves de San Josep i Esthetic Laser. «Els hem d’agrair la col.laboració perquè si no, no podriem fer-ho. Perquè açò no dóna diners. Però no ho fem per traure diners, sinó per donar a conéixer l’esport entre els més menuts».

PROVES II JUNIOR TRAIL

  • Mini: 6/7 anys no arriba a 1 km
  • Benjamí: 8/9 anys fan 1 km
  • Aleví: 10/11 anys fan 2 km
  • Infantil: 12/13 anys 2,5 km

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Junior Trail amplia horitzons | SLA - […] Coves de Sant Josep moltes cares noves i alguna que altra que repetia de l’any passat. Com Míchel el…
  2. BCS School, la teua escola de Trail | SLA - […] El futur del Trail a la Vall […]
  3. Trail entre xiquets | SLA - […] El futur del Trail a la Vall […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »