La Calderona es posa en marxa

La II Marató de la Calderona 2016 obri inscripcions dimecres 4 de novembre

calderona 2

Si pares l’orella, de lluny ja s’escolta. És la Calderona que bull d’activitat, la serra per excelència de València ciutat, la serra d’inici de tantes aventures i experiències a la muntanya. La serra que es resisteix en cedir a l’orografia i suavitzar abans d’arribar quasi vora mar. La Serra Calderona que pròxim 6 de març de 2016 viurà la segona edició de la Marató de Muntanya que fa honor al seu nom i a la seua història.

Dimecres 4 a les 22:00 h

Dimecres 4 de novembre ales 22:00 h s’obrin les inscripcions per a poder ser un dels 300 privilegiats que estiguen presents a la II Marató de la Calderona. «Qui vullga estar a la Marató de la Calderona que no ho deixe passar» adverteix Pau Monreal.

«L’any passat s’esgotaren en només un dia i enguany creguem que serà encara més ràpid perquè la gent va acabar molt contenta i es va córrer la veu». Així les coses, a les 22:00 h de dimecres tots davant l’ordinador a la plana de www.mychip.com.

«Qui vullga estar a la Marató de la Calderona que no ho deixe passar. L’any passat s’esgotaren en només un dia i enguany creguem que serà encara més ràpid«

«El que primem és que el corredor que vinga siga conscient del seu estat físic per poder afrontar una carrera d’este nivell»

Certificat mèdic i acreditació

La Calderona és una marato de muntanya exigent. I per a poder participar hi ha que presentar un certificat mèdic i acreditar haver participat als últims dos anys en alguna de les proves que tenen més de 40 punts a l’index de dificultat. Des de l’organització, a càrrec de Gula Sport i el Club Outdoor Natura Montcada volen garantir-se que els participants estiguen en perfectes condicions.

«El que primem és que el corredor que vinga siga experimentat i tinga bagatge suficient. Volem que el corredor de la Marató de la Calderona siga conscient del seu estat físic per poder afrontar una carrera d’este nivell» explica Pau, director tècnic de la prova en companyia de Raúl Inglés i Joan Ruiz.

La recompensa, mai millor dit, paga la pena, no nomes per la ampla borsa del corredor on la marca Land torna a ser la marca oficial, sinó per poder córrer a uns paratges molt atractius i unes vistes espectaculars de València i de la mar si el dia i l’oratge acompanyen. El dia 6 de març arriba la cita. A partir de dimecres 4 de novembre reserva l


Més dades:

POCS, PERO MOLT BONS

La limitació del pas per territori considerat com Parc Natural obliga a establir en 300 el màxim de corredors. La Marató de la Calderona no és, per tant, una prova que busca destacar per la massificació sinó per la qualitat dels corredors. En eixe sentit, ja han confirmat assitència alguns dels que la temporada passada ja s’atreviren a tastar els 43,5 km 2600+ amb epicentre en la localitat de Serra.

Entre els assistens estarà un dels grans del Trail de la Comunitat Valenciana, el corredor de Petrer Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) que vol revalidar la victòria aconseguida a la primera edició. Haurà de fer front a alguns dels corredors locals com ara Vicente Fernández (Outdoor Natura Montcada) que l’any passat va liderar la prova en tot el tram inicial, o el corredor de Rocafort Gabi Valero (Corremon Trail), segon a la passada edició.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble trail a la Calderona | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/11/03/la-calderona-obri-inscipcions/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »