El Ducross Extremme aplega a la Mariola

El circuit de duatló de muntanya celebra dissabte la quarta prova a Banyeres

El Ducross Extremme ha superat ja l’equador i afronta la recta final del circuit. Dissabte es disputa la quarta de les provebanyeress a Banyeres i desprès d’aquesta ja són en quedaran dos per completar la competició.  Una prova exigent i interessant en el cor de la Serra de Mariola.

Una prova d’aniversari

El Duatló Cross de Banyeres de Mariola està enguany de doble aniversari: celebren la seua desena edició en l’any en què el Club de Triatló de Banyeres celebra també 10 anys en actiu.

Els organitzadors destaquen que aquesta és una de les parades més interessants de tot el circuit Ducross per «ser una de les més dures» i també per la seua bellesa.

El duatló s’inicia amb el segment de carrera a peu de 5’2 quilòmetres. A continuació venen els 20 quilòmetres de BTT i la cursa es remata amb 3’3 quilòmetres més de carrera.

El Duatló es presenta en doble modalitat: individual i també per parelles a relleus. L’eixida i la meta estan al Pavelló Esportiu Municipal. Els dorsals es poden recollir des de les 14.15 i el tret d’eixida és a les 15:30.

A banda de les proves «grans», també els més menuts tenen la seua oportunitat. En paral·lel al X Duatló Cross, també tinrà lloc la IV edició del Duatló Escolar. Es disputa en cinc categories: cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport. Aquestes proves trindran lloc el matí de dissabte entre les 9:30 i les 12:00.

banyeres2

El Club Triatló de Banyeres està d’aniversari

 

Núñez i Sánchez, sòlids favorits

Ducross Alcoi homes

Núñez domina amb claredat el circuit

La quarta prova del circuit se celebra amb els lideratges ben definits tant en categoria masculina com femenina. En dones, María Jesús Sánchez  (Garden Solutions Costa Blanca) va ampliar el seu avantatge desprès de la victòria a la Nucia, la segona al Ducross  2015. La segueixen en la classificació general Mari Carmen Iñesta i Mari Cruz Pérez.

En categoria masculina el lideratge de José Carlos Núñez (A300W) és encara més contundent. Ha guanyat les 3 proves disputades i se situa per davant de Miguel Parra i José Davia en la classificació general.

Després de Banyeres ja sols quedaran dos proves més per completar el circuit Ducross Exrtremme 2015.  El 15 de novembre es disputarà el Duatló de Rojales, al Baix Segura.  El 13 de desembre es posarà punt i final a la competició amb el Duatló de Torremendo-La Pedrera.

 


Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Ducross como teràpia | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/11/05/el-ducross-extremme-aplega-a-la-mariola/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »