Premis i Aventura

Ja a la venda el número 6 de la revista Sense Límits Aventura

SLA 6 foto

 

Acaba l’any. Però no acaba l’aventura. Encara resten un grapat de setmanes per a apurar les últimes proves abans de donar el canvi d’any i apurar la forma, o per anar pensant tranquilament en els reptes que estan per vindre al 2016. I en esta recta final de 2015 una cita ineludible per al pròxim 21 de desembre: La I Gala de Premis Sense Límits Aventura.

Tot això trobareu al número 6 de la revista Sense Límits Aventura que des de esta setmana està a la venda, com sempre arribant a poc a poc als més de 70 punts de venda que tenim distribuits per tota la Comunitat Valenciana. A la revista de novembre/desembre trobareu tota la informació relativa als I Premis Sense Límits Aventura, com fer per participar i per a presentar les vostres candidatures.

SLA 6Proves…

Hi ha també espai per a parlar dels reptes que estan per vindre amb el Campionat Provincial de Carrera de Llarga Distància a la prova de Sierra de Chiva o el II Corremón Trail a Sot de Chera, a més de la recta final del Circuito Serranía BTT o del Ducross Extremme, o un renovat DID Spain que torna a celebrar-se al 2015. I pensant ja en 2016 un repte molt especial: el Trail Solidari d’Alcoi que arriba a la seua quarta edició.

…i esportistes

Oportunitat també en este número 6 de la revista Sense Límits Aventura de conéixer millor els nostres esportistes, tants aquells que estan acostumats a estar al pòdium com els que són més anònims però s’esforcen d’igual manera i pateixen per aconseguir els seus objectius. Així les coses coneixirem millor la corredora d’Ontinyent Mari Tamarit o Pedro Martínez de Gandia en el món del trail, a Paula Roig i Xavi Borràs en el món de la BTT i a Cristina Moya o Fernando Martínez quant al Triatló, a més del triatlea d’Alcoi Jordi Reig, 4 voltes finisher de l’Ironman de Hawaii.

Superació Personal

Històries com sempre de superació, de les que ens deixen amb la boca i els ulls oberts d’admiració. Com les que vos contem de Raúl Micó, triatleta del club Avant, que recentment es va convertir en el primer espanyol que, patint acondroplàsia, acabà a Gandia un triatló de distància Half Ironman . O també la història Jesús Bernabé, El Chuchi, corredor de Benejúzar, finisher de l’Ultra Pirineu només dos mesos després d’haver-se sotmés a una operació per extirpar un tumor en el cap. Històries per a pensar sens dubte.

…I reflexions

Per a reflexionar també vos deicem alguns articles, com el que ens proposa José Barberà respecte de l’Orientació Urbana o l’anàlisii examen que Paco Calabuig fa respecte de l’organització de les carreres per muntanya.

I una oferta

Hi ha molt que pensar, si. i Hi ha molt que llegir a este número 6 de la revista Sense Límits Aventura que a poc a poc anirà arribant als vostres punts de venda més pròxims. I amb una sorpresa especial per a 2016. Una interessant oferta de susscripció per a rebre-la a casa de forma còmoda, per només 15 euros! A què esperes? Còrre a per la teua! o fes-te suscriptor!!


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

Trackbacks/Pingbacks

  1. Did Spain, doble desafío | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/11/05/premis-i-aventura/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »