Autonòmic Sprint amb els més grans

San Juan acull diumenge el Campionat Autonòmic d’Orientació Sprint

Amb la presència d’Antonio Martínez, Andreu Blanes i Roger Casal, prèvia de José Barberà

cartell san juanDiumenge dia 8 de Novembre tenim una cita doble al calendarí de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana. Dos proves en un mateix dia, La primera prova mitxa distància i la segona per la vesprada Campionat Autonomic d’esprint.

El terreny es nou pero uns voltants molt coneguts per orientadors, estem al municipi de San Fulgencio, al costat de Guardamar i molt a prop de la Marina i de Santa Pola. Les localitas són de les mes conegudes per ser anfitrions de les mundials junior del 2002 i del universitari del 2012.

Els millors orientadors

El Club Sant Joan d’Alacant com referent als events mes importants de la Comunitat es una garantia de qualitat de la prova. A més, estem de sort perquè tornen a Alacant els millors orientadors i orientadores del moment i a mes referents a la orientació en Espanya.

Els candidats

Repasem els candidats al campionat des de joves a veterans passant per l’elit.

  • Homes-Junior: Alicantins i Valencians amb possibilitats del colivenc Raul Sanjuan, Miguel A. Tortosa i Alejandro Sánchez. El Valencià de Xest Luis Milvaques també te una bona esfida per optar al campionat demostrant el seu nivell.
  • Homes Elit: Va ser una bona ocasió per vore fora de temporada internacional els millors en una especialitat Antonio Martínez, Andreu Blanes o Roger Casal, y als aspirants a titol i medalla Oscar i Borja Vila i Cristobal Camarasa tots del Colivenc.
  • Homes 35 (veterans): Els representants del C.E: Colivenc i Sergio Aranda de Verd 3 esten a un gran nivell de competició.
  • Dones-Junior: Pot ser una bona ocasió per María Soriano de Villena en recuperarse d’un any sense resultats internacionals destacables.
  • Dones Elit: Quansevol corredora del C.E. Colivenc esta en situació de guanyar el campionat.
  • Dones 35 (veteranes): Les corredores Nuria Caus de Universitat d’Alacant i Antonia Sánchez de C.E. Colivenc pareixen arrivar en millor estat de forma. Els grans ausents l’atleta de Villena Luis Sanchez de segur que li agradaria optar per les medalles ara esta per estudis en el extrager.
  • En categories de dones a mes de la internacional Junior Sofia Berenguer, la destacada internacional Natalia Gurchenkova ambes del C.E. Colivenc.

 


 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »