Molt més que pedals

Conclou amb èxit la segona edició de VLC Bike’s a Fira València

la foto 2-2

 

«Ací el que hem dut són autèntics, avions. Si te posares ahí damunt vories…». Era la temptaroda l’oferta que ens feia un dels encarregats de la tenda de Bicicletas Sanchis assenyalant la Madone Trek replica de les que fan servir al Trek Factory Racing. 12000 euros d’avió. Només un dels «avions» que tenien exposat al seu stand dins de la segona edició de VLC BIKE’s que ha tingut lloc passat cap de setmana a Fira València.

De nou les dos rodes a pedals han estat protagonistes este cap de setmana, amb esta fira centrada en el món de la bicicleta que va creixent a poc a poc de la mà de la seua germana major «2 Ruedas» dedicada a les motos, superant els més de 15000 visitans que es donaren lloc a la passada edició.

Avions al túnel del vent

la foto 5-4Com si d’avions es tractara algunes de les bicicletes tope gama també estan dissenyades al túnel del vent. Com la Venge S-Works Vias, la última revisió de la S-Works de Specialized que ens la mostraven anticipadament a l’stand de VFerrer amb un panell molt destacat darreres i un cartell davant marcant un temps: 5 minuts.

«Són els minuts que s’ha comprovat que ajuda a rebaixar en una crono gràcies al seu cuidat diseny. Està feta tota al tunel del vent i està tot integrat, els frenos, no té cables, els plats…» ens explicaven.

Per als amants de la bicicleta de carretera hi havia també altres models destacats com la Pinarello K85, la que fan servir en els trams de pavé, amb una amortiguació especial inclosa per tractar de minimitzar els molestos colps que acaben destroçant les costelles, o la bicicleta que la ciclista professional de Xàtiva Anna Sanchis fa servir a les seues cronos. Estètica pura.

la foto 3-3Models del futur

A VLC BiKE’s els visitants han tinguts oportunitat de vore alguns dels models que estan per vindre. Com la Turbo Levo FSR ExpertG Fattie de Specialized, una barbaritat de bicicleta BTT que conta amb un motor amb 120 km d’autonomia perfectament integrat en el quadre i que permet afrontar qualsevol repte sense por a quedar-te sense por a les cames.

I com marca ara la moda, amb rodes extra amples, seguint la tendència de les fat bikes però sense arribar al màxim extrem.

la foto 4-3Orbea per a tot

També espectaculars algunes de les noves cares d’Orbea que presentava B3 BeBike, tant en carretera com en muntanya. Com la nova versió de la Orbea Occam, amb un sistema Boost que li dona més amplaria en los bujes, major rigidesa i millors en la línea de cadena. En doble versió 120×29 mm o 140 x 27,5. Vora 7.000 euros de bicicleta. Al costat una Ghost Lector, una bicicleta més modesta però amb la garantia d’estar feta a Alemanya.

El vent com a aliat

Molt bona rebuda també les rodes de SpeedSix totalment de carbono amb una amplaria de 25 mm i tecnologia novedosa. «Estan fetes de manera que tot i que tinguen perfil, quan hi haja vent, el transforma en potència a favor. Es a dir, que en volta de frenar-te t’impulsa» ens explicaven des de B3Bike.

Per als més atrevits

Més enllà de la BTT o la carretera pura i dura, algunes altres bicicletes especialment cridaneres com les Electric Chopper, bicicletes per a fardar per la ciutat barrejant la passió per les motos i les bicis. «La gent les veu tan grans i pensa que no podrá amb elles. Però duen un motoret que ajuda a circular. I tenen una gran autonomía per anar per ciutat, al voltant de 50 km depen del pes de la persona. Ara bé, se pot posar més, fins arribar a 120 km. El preu? 2500 euros fins el que tu vullgues. Ací no hi ha més tope que el que la gent vullga…». 

la foto 5-5


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. VLC Bike’s torna en novembre | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/11/09/molt-mes-que-pedals/ […]
  2. Molt més que dos rodes | SLA - […] Molt més que pedals […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »