La Copa més valenciana

Elx i València seran seus de la recuperada Copa d’Espanya de Triatló de Mitja Distància la FETRI

Copa Espanya triatlon

 

El 2016 vindrà amb una nova competició a nivell nacional en el món del Triatló. La FETRI (Federació Espanyola de Triatló) recuperar per a 2016 la Copa d’Espanya de Mitja Distància, una competició que estarà conformada per 5 proves amb la presència destacada d’Elx i València.

«S’ha treballat molt i en secret perquè no es diguera res i a la fi ja és una realitat» explica a Sense Límits Aventura Ximo Rubert, responsable técnic de les dos proves que faran que la Comunitat Valenciana tinga una ampla representació a la Copa d’Espanya de Triatló de Mitjà Distància, una nova competició que és la resposta a la creixent demanada de triatletes que donen pasos per a anar més enllà del Triatló de distància olímpica.  «Fa uns anys va existir una Copa d’Espanya de Llarga Distància que es va perdre fa ara 10 anys, però ara ha arribat el moment de recuperar-la».

arenales 113Elx el 17 d’abril

Els aspirants al títol hauran de sumar el màxim de punts possibles a cada prova, tenint en compter que computaran els 3 millors resultats de cada triatleta. «La idea amb esta Copa és poder fidelitzar al triatleta que vol anar més enllà de la distància Olímpica. Que tinga interés en poder participar en totes les proves que conformen la Copa» explica Rubert, responsable en companyia de A300 w del XII Triatló Arenales 113 a Elx que serà la primera de les cites de la Copa el pròxim 17 d’abril.

Serà, com sempre, una prova multitudinària «esperem més de 1000 participants», que tindrà l’ajuda de la difusió extra pel fet d’integrar la Copa d’Espanya de Mitja Distància. «La resta és tot igual, mateix recorregut i mateixes característiques quan a l’organizació. Però canvia el fet que es farà difusió a través de Teledeporte».

València el 12 de juny

València també serà protagionista en esta Copa d’Espanya acollint la tercera de les proves pròxim 12 de juny a la Malvarrosa. Serà la segona edició del València Triatlón 113 que al igual que a l’edició de 2015 acollirà també el Campionat d’Espanya de Mitja Distància on va vèncer el triatleta de Moncada Emilio Aguayo. «Serà un dos per un, si, tindrà eixa doble categoria» reconeix Rubert.

A més d’Elx i València, la Copa d’Espanya de Triatló de Mitjà Distància farà parada també a Pamplona el 14 de maig i a Eivissa el 23 d’octubre on tindrà lloc la quarta i la cinquena prova de la Copa.


 

Més dades: http://copatriatlonmd.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arenales, contigo empezó todo | SLA - […] Per a molts va ser el començament. Per a altres, la primera volta d’anar un poc més enllà en…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »