La Petxina acollirà la I Gala Premis SLA

L’acte tindrà lloc pròxim dilluns 21 de desembre de 2015 a les 19:30 h

pechina 1

Els preparatius per a la celebració dels I Premis Sense Límits Aventura continuen en marxa. Mentre es manté obert el termini de presentació de candidatures per a les diverses categories que hem establert, van concretant-se alguns altres aspectes que fan referència a la celebració de l’entrega de premis.

Ja tenim data i ja tenim lloc: serà el pròxim dilluns 21 de desembre de 2015 al Complexe Esportiu-Cultura la Petxina de la ciutat de València quan ens reunirem els amants dels esports d’aventura, natura i superació per a celebrar esta I Gala de Premis Sense Límits Aventura.

pechina 2

Assistència lliure…

Esteu tots convidats a acudir a la I Gala de Premis Sense Límits Aventura al Saló d’Actes d’este recinte esportiu que gestiona la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València.

Amb una capacitat de 285 persones és un lloc emblemàtic de la ciutat de València per acollir esta primera edició dels Premis. L’assistència és lliure fins omplir l’aforament, en tot cas, vos agrairiem que ens puguereu enviar un correu a premis@senselimitsaventura.com per a confirmar la vostra presència.

Candidatures i categories

I recordeu que fins el 21 de novembre de 2015 continua obert el termini per fer arribar les vostres candidatures als I Premis Sense Límits Aventura, o per fer-nos arribar les candidatures d’altres persones que considereu que han fet mèrits per poder optar als premis que després es atorgaran segons la valoració d’un jurat qualificat i per votació popular.

Es tan senzill com descarregar el formulari, omplir-ho i remetre-ho al correu premis@senselimitsaventura.com, especificant exactament a quina categoria de premis es presenta la candidatura. Com més sigam, millor per a tots! Animeu-vos!

COM ARRIBAR al COMPLEXE ESPORTIU-CULTURAL LA PETXINA:

http://www.deportevalencia.com/instalaciones/complex-esportiu-cultural-petxina/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Formulari Premis SLA | SLA - […] GALA […]
  2. Reglament dels I Premis SLA | SLA - […] GALA […]
  3. Categories dels I Premis SLA | SLA - […] GALA […]
  4. Premis Sense Límits Aventura 2015 | SLA - […] GALA […]
  5. Candidatures I Premis SLA | SLA - […] En breu donarem mes informació relativa a les votacions populars i la votació del jurat. Gràcies i vos esperem…
  6. Resultats votacions #PremisSLA | SLA - […] queda última espenta. Viure tots juntos el gran final de festa de pròxim dilluns 21 de desembre, a la…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »