El Desafío Aitana més internacional

Més de 1000 corredors de 15 nacionalitats al II Desafio Lurbel Aitana de pròxim 28 de novembre

Sebas Sánchez, Daniel Martínez Rufete, Yolanda Valiente i Miriam Talens principals representants valencians

DLAitana2014_carrera

 

Es només la segona edició però ja atrau la mirada internacional. El II Desafío Lurbel Aitana reunirà pròxim cap de setmana del 28 i 29 de novembre més de 1000 corredors a les seus diverses modalitats, que vindran de 15 paisos diferents. Punts tan allunyants de l’Aitana com ara els EEUU, Uruguay o fins i tot Austràlia tindran representació al II Desafio Lurbel Aitana que comptarà de nou amb corredors arribats des de diversos punts d’Europa com ara el Regne Unit, França, Dinamarca o Suècia.

DLAitana2014_carrera2L’imant de l’Aitana

L’Aitana i el Puig Campana continuen exercint d’imant per a un bon grapat de corredors que tractaran d’afrontar el Desafio Lurbel Aitana que per a enguany presenta la novetat d’estirar-se un poc més i arribar fins els 120 km 7200+ a la modalitat Ultra, que completa la versió de 80 km 4500+ i la marató de 40 km 2600+.

Cada una de les proves està certificada per la ITRA (International Trail Running Association) i són puntuables per al nou sistema de puntuació del UTMB. La modalitat de 120 km atorga 6 punts, la de 80 km 4 punts i la de 40 km atorga 2.

l’Armada valenciana

Per part valenciana també hi haurà una destacada representació que compta, a més, amb l’avantatge de conéixer el terreny. Els noms més destacats són els de Sebas Sánchez (Maraton Crevillent) subcampió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail, Yolanda Valiente (Like Sport Lurbel), guanyadora del UTMB en categoria veterana femenina i guanyadora l’any passat del Desafio Lurbel Aitana 85 km en companyia de Myriam Talens, i també Daniel Martínez Rufete, guanyador l’any passat del Desafio Lurbel Aitana 85 km.

A més, també hi haurà un gran representació nacional, amb presència de corredors de més de la meitat de les provincies españoles, amb especial atenció a Gema Arenas, campionat d’Espanya d’Untra Trail 2015, Noelia Camacho, Subcampiona del a Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya 2015 o Juanjo Larrotxa, Sub Campió d’Espanya d’Ultra Trails 2015.


 

Més dades:

Fotos: Comunicació Desafio Lurbel Aitana

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una prova, dos gegants | SLA - […] Seran vora 1000 corredors els que este dissabte eixiran des de Finestrat per omplir les muntanyes més emblemàtiques de la…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »