Penúltima parada del Ducross a Rojales

El circuit Ducross Extremme entra en la recta final 

cartelLa prova serà també Campionat Autonòmic de la modalitat

El Baix Segura viurà diumenge la penúltima de les proves del circuit Ducross Extremme, referència valenciana del duatló de muntanya. És la cinquena parada d’una competició que va començar el 27 de setembre a Santa Pola i que viu ja la seua fase final. La prova servirà, a més, per celebrar el 15 campionat autonòmic de Duatló Cross.

Una prova emergent

El circuit Ducross Extremme combina proves amb més experiència amb d’altres molt joves. És el cas de la de Rojales, que va debutar l’any passat i busca consolidar-se en el calendari de la Comunitat Valenciana.

L’eixida del duatló serà diumenge a les a les 10:00, en l’explanada del recinte firal. El primer segment serà una cursa a peu de 5 km, on es faran dos voltes a un circuit. Desprès, el segment de BTT recorrerà una distància de 20 km per acabar amb el tram final a peu amb una volta al circuit de 2’5 km. Hi participaran uns 200 esportistes.

A banda de formar part del circuit Ducross, Rojales serà també el Campionat Autonòmic de la modalitat, en l’edició número 15. 

Líders destacats

12191403_1044355602291629_3093695845877315717_n

María Jesús Sánchez creuant la meta

Al Ducross de Rojales apleguen com a líders  clars de la classificació general José Carlos Núñez (A300W) i María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca). Sánchez ve d’imposar-se en el duatló de Banyeres en la tercera victòria consecutiva en el circuit, de manera que ha ampliat la distància sobre Maricruz Pérez en la general.

Núñez, qui ja va guanyar l’any passat a Rojales, va finalitzar segon a Banyeres desprès d’haver guanyat les 3 primeres curses de la temporada. El guanyador la setmana passada va ser José Davia, que se situa segon en la general.

El mes que ve, fi de festa

Desprès de Rojales, ja sols quedarà una cursa per completar el circuit Ducross Extemme. Serà el 13 de desembre amb el duatló de Torremendo-La Pedrera. 3 mesos intensos recorrent el territori valencià de nord a sud amb el duatló de muntanya.

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una salto, doble alegría | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/11/11/penultima-parada-del-ducross-a-rojales/ […]
  2. El Ducross como teràpia | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/11/11/penultima-parada-del-ducross-a-rojales/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »