Jornades tècniques de la Federació de Triatló

Hi haurà ponències de metges, esportistes i entrenadors, entre d’altres 

Un any més, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha organitzat unes jornades tècniques per debatre i ampliar coneixements sobre aquest esport. Les jornades se celebraran dissabte al Centre Cultural d’Alcoi des de les 9:30 del matí.

Entrenament, salut i nutrició

Les jornades tècniques de la Federació de Triatló aborden la pràctica de l’esport des d’una perspectiva global: des de tècniques d’entrenament a recuperació passant per reptes organitzatius.

Jornadas_15

La primera de les xarrades serà sobre la importància del VO2max en l’entrenament de natació. Posteriorment s’analitzaran les claus nutricionals per al triatló basant-se en el cas pràctic d’Emilio Aguayo, Campió d’Espanya de Triatló de Mitja Distància.

També es compartiran experiències d’introducció del triatló en l’escola, a partir del cas pràctic del CEIP Villar Palasí de Paterna. En l’àmbit de l’alta competició, s’estudiaran les estratègies d’organització i planificació de l’entrenament en el CAR de Madrid.

La d’enguany serà la novena edició d’aquestes jornades organitzades per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.


Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »