Pòdiums valencians a una K25 de rècord

Mur i Castell-Tuga i Maestrazgo segon i tercer al Campionat d’Espanya de Clubs

Ismael Razga i Gemma Arenas rebaixen els rècords de la prova

k25 gemma arenas (Andres nuñez)

 

Qui ens anava a dir que al novembre viuriem una jornada de Trail com la d’ahir. Sol i temperatura espectacular amb el cel ras envoltant la localitat de Serra i tota València. Al fred inicial va espolsar-se ràpidament en comprovar els 300 corredors que la X K25 de Serra tenia molt de nivell. Primer per ser de nou seu del Campionat d’Espanya de Clubs, i després per la gran qualitat dels coredors congregats a esta localitat del Camp de Túria.

Rècords de la prova

k 25 podium masculí (last race)Els pronòstics no han decebut i la K25 del 2015 serà recordada perquè s’han batut tots els rècords de la prova. En homens Ismael Razga (Sestao Alpino) ha estat el primer en arribar a meta amb un temps de 02:10:09, rebaixant sustancialment el millor temps que fins ara tenia  el corredor d’Albocàsser Cristobal Adell en 02:13:11.

En segona posició ha entrat Alin Zinca (Sestao Alpino), conseguit el doblet per al seu club i consolidant la victòria per clubs que per cinquena vegada ha obtés el club basc, on Felicismo Solanas acabava el que fa 6 i Julen Martínez el que fa 11.

El domini en dones ha estat de forma clara per al Club Alpino Benálmadena, que ha colocat 4 de les seues corredores entre les 20 primeres, amb una Gemma Arenas que ha aconseguit la victòria rebaixant també el rècord de la prova i deixant la nova marca en 02:41:55.

k 25 podium fem (last race)Doble pòdium del Mur i Castell-Tuga

Per part valenciana cal destacar la segona plaça del Mur i Castell Tuga, el club de la Vall d’Uixó que ha fet un meritori Campionat d’Espanya de Clubs i ha acabat sumant altres dos medalles al seu historial, fem pòdium tant en categoria masculina com en categoria femenina.

Cal destacat la quarta plaça individual en homes de Mario Bonavista, amb Jhon Roglà el que fa 14, Juan Navarro el 18 i Cristobal Adell el que fa 28. acabant els 4 en el top 30 han permés que el club de la Vall fera segon en el pòdium masculí de clubs només superat pel Sestao Alpino, i que va estar completat pels integrants del Maestrazgo Caja Rural Teruel amb molts corredors dels nostres com ara Albert Ferrer de Portel de Morella, Carlos Aguilella de Vila-real o Alex Marin d’Atzeneta, a un equip que liderava Javier Robres.

En dones, tercera posició cal destacar la 3 plaça de Silvia Miralles i la posició 13 de Melissa Galí, la posició 23 de Clara Rada i la 27 de Marian Bertolo totes del Mur i Castell-Tuga.

k25 marathon crevillentGR-33, CxM Valencia, Like Sport Lurbel…

A més del Mur i Castell-Tuga, dels clubs de la Comunitat Valenciana cal destacar la quarta plaça del GR-33 en categoria femenina, amb Sonia Escuriola, Silvia Sos, Sonia Mundina i Patricia Barreda acabant entre les 30 primeres. A més el CxM Valencia ha acabat el que fa 8 (Eva Bernat, Carmen Rivas, Yolanda Zaragozá i María Jesús Casas) i el Cor i Muntanya Puçol el que fa 9 (Lluna Beltrán, Silvia Piera, Beatriz Lorente, Amparo Castillo).

En homes, el Like Sport Lurbel d’Ontinyent ha finalitzat en cinquena posició de la general gràcies a l’actuació d’Ignasi Cardona, Julio Martínez, José Esteban Martínez i Javier Soriano) i el Marathon Crevillent el que fa 6 amb el bon paper especialment de Carlos Pascual que ha fet el sisé de la general absoluta, i Sebas Sánchez el que fa 10, amb Emili Sellés i José Antonio Luna completant els punts.

De la resta de clubs el Outdoor Natura Montcada ha acabat el que fa 14 (Rafa Fernández, Raúl Inglés, Vicente Fernández i Manu Jarne), el CxM Valencia el que fa 15 (David Hungria, José Luis Arnal, Issac Llacer i Javier Ruano) el Trivici Team el 16 (Joaquin martí, Roberto López, Manolo Conejo, Carlos Belda), GR-33 el 17 (Roberto Gil, Juan Antonio Alfara, Iván Fabregat i Claudio Betoret) i Corremón Trail el que fa 18 (Miguel Angel Gimenez, Alfonso de la Torre, Jacobo Moreno i Miguel Exposito).

També dels nostres el Never Stop Running ha fet el 19 (Julián Álvarez, Joaquin Puig, Héctor Hernández i Miguel Angel Oliver),  el CM Vistabella el 22 (Juanan Ruiz, Lucas Boix, Cristóbal Colon i Juan Carlos Gual). Cor i Muntanya Puçol el que fa 23, Mountain Llebeig Xàbia el 24, Orpesa corre el 25, CC la Llebre de Simat el 27 i el Centre Excursionista Eldense el 28.


 

Més dades:

Fotos: Andres Núñez – Last Race Studio

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. 1000 vegades Aitana | SLA - […] els pronòstics que la donàven com a gran favorita. Li ha agafat gust a les nostres terres. Fa 15…
  2. Una prova, dos gegants | SLA - […] d’Espanya d’Ultra Trail 2015, que arriba en forma i en ratxa a les nostres terres després d’haver trencat el…
  3. De Serra a Villena | SLA - […] Pòdiums valencians a una K25 de rècord […]
  4. Una victòria en el fang… | SLA - […] Pòdiums valencians a una K25 de rècord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »