El Junior Trail amplia horitzons

300 xiquets i xiquetes disfrutaren passat diumenge a la segona edició del Junior Trail Coves de Sant Josep a la Vall d’Uixó

«Veient com s’ho han passat ho podem dir: El futur del Trail està garantit»

EIXIDA MINI

 

«La millor valoració són les cares dels xiquets en l’eixida i en l’arribada a la meta. Veient açò ja saps que s’ho passaren bé corrent, i corrent per muntanya» assegura Héctor Cumba, que afegeix. «El futur de Trail està garantit».

ARRIBADA MINIVan ser 300 xiquets els que passat diumenge inundaren de somriures, de crits i alegria el paratgte de les Coves de San Josep de la Vall d’Uixó al Junior Trail, la prova exclussivament per a xiquets que per segon any han organitzat des del club BCS de Vall d’Uixó. I de nou amb èxit. En primer lloc per l’absència d’incidents destacats. I en segon lloc per omplir totes les places en les 4 modalitats que tingueren lloc: Mini (6/7 anys), Benjamí (8/9 anys), Aleví (10/11 anys) i Infantil (12/13 anys).

Ampliant horitzons

En esta segona edició el Junior Trail ha arribat encara més lluny.  «L’any passat ja ens va sorprendre que més enllà de la Vall d’Uixó van vindre molts xiquets d’altres punts de la província: de Castelló, Borriol, Vila-real, Onda, Borriana, Betxí, Eslida, Artana… però enguany, a més, han vingut de molts punts de València com ara Massarrojos, Montcada, Sagunt, Buñol… Hi ha pares que fins i tot ens demanen que organitzem proves com esta en altres punts de la Comunitat Valenciana».

«A més de la província de Castelló, enguany han vingut de molts punts de València com ara Massarrojos, Montcada, Sagunt, Buñol… Hi ha pares que fins i tot ens demanen que organitzem proves com esta en altres punts de la Comunitat Valenciana»

La llàstima va ser haver de deixar alguns xiquets sense poder còrrer. «Ens sap greu però hi ha xiquets que s’han quedat sense còrrer perquè a ultima hora arribaren molts correus i el mateix diumenge hi havia una cua molt gran. Però haviem de cenyir-nos a 300 i no només per qüestions logístiques com la borsa del corredors o les medalles que donavem a cada participant, sino sobre tot pel tema de l’assegurança que estava limitada a 300» explica Héctor.

4 XIQUETESLes xiquetes

Per segon any consecutiu les xiquetes han tornat a ser nota destacada. En primer lloc per la quantitat, arribant a una presència superior al 40%, i d’altra banda per la qualitat. «A la categoria mini una xiqueta ha anat liderant la prova tot el recorregut -no arriba a 1 km- i no ha sigut fins que faltaven 50 metres quan han pogut avançar-la altres xiquets».

Entre els 300 xiquets al II Junior Trail Coves de Sant Josep moltes cares noves i alguna que altra que repetia de l’any passat. Com Míchel el xiquet d’Almassora que l’any passat debutava en un Trail, i li va agradar tant i va fer-ho tan bé que va acabar incorporant-se al Centre de Tecnificació Penyeta Roja. Enguany acabà segon en categoria Aleví i això que era de primer any.

Escola de trail

300 xiquets que ja tenen el virus del Trail inoculaten el seu cos. I per això no hi ha vacuna que valga. Ara voldran més proves, i cada vegada mes kilòmetres corrent per muntanya. I apuntar-se als clubs o ensenyar-se a l’Escola de Trail que també gestionen des de BCS Trail d’Uixó. Com deia Héctor: «El futur del Trail està assegurat».


Mes dades:

Fotos: BCS Trail d’Uixó

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. BCS School, la teua escola de Trail | SLA - […] segona edició esgotarem dorsals” explica Héctor Cumba del club BCS Trail d’Uixó. “Ahí és on va nàixer la idea de crear…
  2. Trail entre xiquets | SLA - […] El Junior Trail amplia horitzons […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »