Cap de setmana d’aventura accidentat

Mor un senderista al Penyagolosa i rescats a Alcublas, Orihuela i Benitatxell

rescat (@BombersValencia)

El cap de setmana d’aventura a la Comunitat Valenciana ens deixa de nou notícies que ens recorden la importància de ser conscients del risc que supossa fer qualsevol activitat d’esport en la natura, també de la importància dels nostres servicis d’emergències que actuen de la forma més ràpida possible.

Un infanrt al Penyagolosa

El més greu dissabte va ser la mort d’un senderista quan estava a la zona del Penyagolosa, a la zona del riu Carbo, entre les localitat de Vistabella i Villahermosa.

Els acompanyants del senderista van ser els que donaren l’avís al voltant de les 16:50 h de la vesprada i ràpidament es desplaçaren per terra dos dotacions de bombers, una briga d’emergència i els servicis sanitaris que en arribar al lloc on es trobava només pogueren certificar la mort de l’home que havia patit un infart.

El fort vent, amb alerta taronja, ahir a la província de Castelló, va impedir que es puguera fer servir l’helicòpter de rescat i l’helicòpter medicalitzat.

Rescat a Alcublas i Orihuela

D’altra banda, també en el dia d’ahir hi hagué que fer servir els servicis de rescat per actuar a Alcublas on un equip de rescat del Concorsi de Bombers de la Diputació de València hagué d’atendre a un ciclista que havia patut una caiguda a la zona de la Rambla, una zona de dificil accés. El ciclista va ser atés i traslladat a l’Hospital la Fe de València.

A més, a la provincia d’Alacant, també hagueren d’actuar els servici de bombers per a ajudar a un excursiosista que s’havia lesionat quan estava fent una ruta per la muntanya a Orihuela.

benitatxellI rescat també a Benitatxell

Per tancar elcap de setmana, els bombers i la policia local de Benitatxell hagueren també d’actuar per a poder rescatar a dos senderistes alemans que s’havien quedata trapats quan tractaven d’accedir a la platja del Moraig via el barranc de la cala dels Testosa esta localitat de la Marina Alta. Els dos excursionistes d’uns 30 anys es quedaren bloquejats i davant l’arribada de la nit hagueren de ser els bombers els que els rescataren sense cap tipus de ferida.


Més dades:

Foto: @BombersValencia / Levante-EMV

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »