#PremisSLA: Vídeo més destacat

Votació del vídeo d’aventura més destacat de 2015

Les noves tecnologies ens ajuden a difondre l’aventura. A donar-li vida a les nostres experiències. Cada vegada més aventurers ilustren les seues vivències en videos (previs, post o durant l’aventura).

Sis candidatures variades

Vos traslladem les sis candidatures que en la categoria de vídeo ens han fet arribar, cada un diferent, cada un amb la seua filosofia i el seu atractiu.

Hi ha de viatges en BTT familiars (Islandia en BTT), expedicions de muntanya a l’ús (Pic Lenin), vídeos promocionals (Marcha 7 Picos o Swissman Xtrem Triatlon), vídeos tutorials de muntanya (Made in Mountain) i aventura pura i dura (3 colosos).

Valoració artística

Ara la decisió és vostra ja que esta categoria és defineix exclussivament per votació popular. Es tracta de valorar no tant el tipus d’activitat feta, sinó la qualitat artística del vídeo, la capacitat de plasmar en imatges una aventura realitzada o per fer. La capacitat evocadora, l’originalitat, el muntatge… en definitiva, el vídeo que més vos agrade.

Vos deixem l’espai per a poder votar i en l’apart de baix teniu els videos per a poder vore’ls. Que ho passeu bé. I ja sabeu, si els voleu vore en pantalla gran vos esperem el 21 de desembre a la Gala dels Premis Sense Límits Aventura.

Captura de pantalla 2014-10-19 a la(s) 01.49.09

Compartir aquesta notícia a

5 Comentaris

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »