1000 vegades Aitana

Manu Anguita i Gemma Arenas guanyen els 120 km del II Desafío Lurbel Aitana

Victòries de Javier Soriano i Miryam Talens a la prova de 80 km

AITANA ANGUITA 1

 

A les 12:00 del migdia de diumenge arribaven a meta els últims classificats dels II Desafio Lurbel. Havien eixit la matinada de dissabte, encara de nit a les 06:00. I 30 hores després feien la seua arribada a Finestrat. 29 h 58minuts i 15 segons marcava el crono quan entraren a meta Ramón Sellas Rosell i Elena Vera Kay, els dos del SA Milana Alaró. Era el punt i final a un intens cap de setmana de Trail.

L’Aitana i el Puig Campana es deixaren fer, davant un milers de corredors que tractaren de sometre a la muntanya. En realitat fem el que ella ens deixa. I esta vegada l’Aitana ens va deixar acompanyats per un molt bon oratge i un cel ras que arribava a calfar quan eixia el sol, però que apretava quan marxaven les llums i era la lluna plena la que iluminava els dos gegants.

AITANA ARENASDe fora vindran

Victòries forànees en l’estrena de la prova larger. Manuel Anguita (Alpino Benalmádena) va deixar el crono en 13 hores i 51 minuts, celebrant en ràbia la seua victòria després de 120 km i 7800 +. La foto que ilustra esta informació es un senyal clar. Per darrere altre pòdium més de Sebas Sánchez (Club Marathjon Crevillent), amb 14h24’15. Tancant una temporada espectacular del corredor de Petrer, sempre en forma, sempre competitiu. Completava el pòdium Jon Erdaide, que després de liderar la prova en els primers km va deixar pas a Sebas i a Manu Anguita que marxa en solitari després del segon punt de control.

Entre els primers destacar també a José Antonio Rojano (Ultra Trail Benidorm), Juanjo Carbonell (Poc a poc Alcoi) i Pep Signes (CM UMMA).

Quant a les dones, la victòria per a Gema Arenas (Dynaift-Alpino Benalmàdena) amb un temps de 17:37:19, complint els pronòstics que la donàven com a gran favorita. Li ha agafat gust a les nostres terres. Fa 15 dies guanyava també al k25 de Serra. Molt per darrere, en segona plaça una Esther Córdoba (Alpino Benalmádena) que va eixir com un cohet i hagué debaixar el ritme després, i completava el pòdium la nostra Yolanda Valiente (Atletismo Petrer Running Cid), amb 22h08’42», primera veterana, com ja va fer-ho passat estiu al UTMB. L’any passat va aconseguir la victòria al Desafio Lurbel en els 80 i enguany no podia deixar passar l’oportunitat de provar en la distància màxima.

De casa també

Les victòries locals quedaren per a la prova de 80 km amb una destacada victòria per a Javier Soriano (Like Sport Lurbel) que tanca un final de temporada espectacular amb victòries al Mentiras Vertical de Yeste, Tacticka Trail, Sierra Nevada i Olocau. El corredor de la Font de la Figuera va fer en meta un temps de 08:57:38 i hagué, en tot cas, de lluitar colze amb colze amb Juanjo Larrotcha (Murcia Challenge) que sempre estigué alenant per darrere d’ell i finalment entrava amb un temps de 09:03:08 amb Josue Aran (Irun Calp) en tercera posició amb 09:18:27

En dones, Miryam Talens (Marathon Crevillent) demostrà que continua sent la reina de l’Aitana i el Puig Campana. La corredora de Crevillent va reeditar la victòria aconseguida a la passada edició i va liderar la prova de principi a fi arribant a meta amb un temps de 12:26:58, rebaixant el temps de l’any passat. Molt per darrere però també molt meritori el pòdium de Encarna Cardona Goméz (CA Dianium Tururac) amb 14:12:41 i de Ana Guevara Marfil (Grup de Muntanya Calp) amb 14:35:51.

En la distància de40 km la victòria va ser per a Javier Rodríguez (Tierra Trágame), amb Vicente Gandia (la Font Corre) i José Antonio Mena (CE Biar) al pòdium, i en dones victòria per a Catherine Beecher amb Ana Tauste (Like Sport Lurbel) i Anabel Nicolau en el pòdium.


 

Foto: Santi Sánchez Salvo

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Consejos para el Desafío | SLA - […] 1000 vegades Aitana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »