Llicència federativa 2016

Vídeo promocional per a conéixer els avantatges de federar-se amb la FEMECV

 

Una joves senderistes i altres no tan joves, uns corredors de muntanya i unes escaladores. Són els protagonistes del vídeo promocional que ha el.laborat la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) per a conciènciar de la conveniència de traure’s la llicència federativa 2016.

femecv videoEn els sis minuts de durada del vídeo es fa un recorregut visual per algunes de les activitats més destacades d’este 2015 amb la Marcha de Veteranos a Albaida, les proves del Campionat de Lliga de Carrera per Muntanya o alguns dels cursos de formació.

El vídeo inclou també converses dels protagonistes on de forma indirecta es repassen algunes de les avantatges que representa formar part d’una Federació que en este 2015 ha arribat quasi ales 20.000 llicències, avantatges que queden resumits en els títols finals de crèdit:

«La Llicència no és només una assegurança: és Formació, Competicio, Trobades, Campaments, Descompters, Defensa de la Muntanya i molt més»


 

Més dades: http://www.femecv.com/noticias/precios-licencia-2016

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. 11.000 llicències en un mes | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/12/03/llicencia-federativa-2016/  […]
  2. Llicència temporal FEMECV | SLA - […] Llicència federativa 2016 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »