Altra Copa d’Espanya per a Flor

L’escalador d’Elda guanya a Motril i repeteix Copa FEDME

Mari Carmen Alarcón aconsegueix també un meritori pòdium

CViaqMmWUAAxC3o.jpg-large

 

Una promesa feta realitat. Només té 19 anys però a cada pas que dóna Joantan Flor va refermant les esperançes que hi ha dipostides en el seu futur. L’escalador d’Elda es va proclamar passat cap de setmana campió de la Copa d’Espanya de Bloc després d’aconseguir la victòria a la prova disputada a Motril (Granada).

Reedició de 2014

Flor va aconseguir la major puntuació a una prova que va estar molt igualada en una disputa molt trancada amb Eric López (Fed. Madrileña) i amb Javi Cano (Fed. Extremeña). Finalment el d’Elda va superar Javi Cano en necessitar dos pegues menys per a poder encadenar el bloc que els proposaven.

Amb la victòria a Motril Jonatan Flor sumava els punts suficients per a dur-se la Copa d’Espanya de Bloc amb 360 punts pels 330 d’Eric López i els 310 d’Eric Cano i revalida el títol que va aconseguir al 2014, sent el primer escalador que ho aconsegueix.

Alarcón i Lázaro en dones

En categoria femenina bones notícies també per a la representació valenciana amb el pòdium de Mari Alarcón, que va quedar segona a la prova de Motril per darrere de Maud Ansade. Amb eixos punts, l’escaladora de Chiva aconsegueix un meritori tercer lloc a la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc amb 265 punts, pels 325 de Itziar Zabala i els 300 de Maud Ansade. A destacar també la setena posició final de la també representant de la federació valenciana Raquel Lázaro.

Clasificació general Copa d’Espanya de Bloc 2015

Homes

  1. Jonatan Flor (Fed. Valenciana): 360 puntos
  2. Eric López (Fed. Madrileña): 330 puntos
  3. Javi Cano (Fed. Extremeña): 310 puntos

Dones

1. Itziar Zabala (Fed. Vasca): 325 puntos
2. Maud Ansade (Fed. Catalana): 300 puntos
3. Mari Alarcón (Fed. Valenciana): 265 puntos
7. Raquel Lázaro (Fed. Valenciana): 117 puntos


Més dades:

Foto: @Fedme

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El futur de l’escalada | SLA - […] Flor du camí de dur-se esta Copa de boulder FEMECV, si li ho permeten els seus calendaris de competició nacional…
  2. Segon capítol de l’autonòmic de Bulder | SLA - […] categoría masculina, Flor fou el dominador i no és casualitat, atès que parlem del campió de la Copa d’Espanya…
  3. Domini valencià al nacional de Bloc | SLA - […] Altra Copa d’Espanya per a Flor […]
  4. Un “hat trick” en l’escalada | SLA - […] Altra Copa d’Espanya per a Flor […]
  5. La temporada perfecta de Jonatan Flor | Sense Límits Aventura - […] Altra Copa d’Espanya per a Flor […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »