DucrossExtremme, fi de festa a Torremendo

El circuit de duatló de muntanya tanca temporada

12042909_157466021272445_2225227767405561257_nAmb la prova de Torremendo-Orihuela es posarà punt i final a l’edició 2015 del DucrossExtremme. Sis proves que han recorregut el territori valencià en el circuit de referència de duatló de muntanya. La competició es disputa diumenge amb un calendari d’activitats que també reserva un espai per als xiquets i els esportistes menys experts.

Un circuit amb xicotetes modificacions

A causa del nivell freàtic, el recorregut previst inicialment en bicicleta ha patit algun xicotet canvi, per evitar el pas per zones «excessivament enfangades», segons explica l’organització.

D’aquesta manera, el duatló queda de la següent manera: el primer segment seran 4’5 quilòmetres de cursa a peu. El tram de bici serà finalment de 24 quilòmetres front als 18 previstos inicialment per acabar amb altres 2’5 quilòmetres corrent.

Núñez, campió autonòmic

Núñez, campió autonòmic

Núñez i Sánchez, grans dominadors

La prova d’Orihuela aplega amb dos noms destacats sobre la resta: María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) i José Carlos Núñez (A300W). Tots dos venen de guanyar l’última prova, que els coronava, a més, com a campions autonòmics. Han guanyat 4 dels 5 duatlons disputats fins el moment.

A Sánchez, que té assegurat ja el títol del circuit en categoria femenina, la segueixen en la classificació Mari Cruz Pérez i Mari Carmen Iñesta,  mentre que Núñez aplega líder per davant de José Davia i Miguel Parra.

Agenda completa

A banda de la prova reina, que començarà a les 15.30 , el Duatló de Torremendo-Orihuela té una completa agenda d’activitats que tindran lloc durant tot el dissabte.

De matí, a partir de les 9.30, començaran les proves per als xiquets, que es disputaran en categoria cadet, infantil, aleví i benjamí.  Posteriorment es disputarà una prova de promoció destinada a aquells esportistes que s’inicien en el duatló. La distribució del segments és 2km+8km+1km.

Ja de vesprada,  hi haurà un berenar de germanor i es lliuraran els trofeus tant del duatló de Torremendo com els de la classificació general del circuit Ducross Extremme.


Fotos

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »