Penyagolosa Trails obri preinscripcions

Divendres a les 19:00 h s’obri el periode per a la MiM

PT

 

L’organització de Penyagolosa Trails Sport HG esta apurant els detalles per a l’obertura, este divendres 11 de desembre a les 19:00 h, del termino de preinscripció per a la germana menor de les seres proves, la mítica Marató i Mitja, Castelló-Penyagolosa.

Des d’este divendres 11 de desembre i fins el día 30 del mateix mes, tots aquells interesaste en participar a esta prova clássica de les carreres per m.untanya, hauran de fer la seua preinscripció a la web www.penyagolosatrails.com.

El sorteig, el 8 de gener

Més endavant, el 8 de gener de 2016 tindrà lloc el sorteig per atorgar els 1500 dorsals disponibles a la MiM. El sorteig tindrà lloc a la seu de la Diputació de Castelló a un acte públic i fet davant de notari.

Enguany, és la segona pegada en què es seguéix este provees debut a la gran demanda que hi ha per estar a la MiM per part dels amants dels esporas d’aventura. Al 2015, prop de 4000 corredors feren la preinscripció tractant de conseguir una plaza a la Penyagolosa Trails, que al 2016 com a gran novetat tindrà lloc en el mes d’abril. Sort!

 


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »