Solidaritat de Sol a Sol

Nou repte del ciclista de Guadassuar Mario Bou

L’objectiu és arreplegar aliments i joguets per als més necessitats

mario bouCom ja ens té acostumats, Mario Bou ha posat en marxa un nou repte solidari. En aquesta ocasió l’escenari serà la seua localitat natal, Guadassuar, on dissabte estarà damunt la bicicleta des que isca el sol fins que s’amague ininterrompudament. Amb aquesta iniciativa busca arreplegar aliments no peribles i joguets que es repartiran en vespres de Nadal. Mario Bou és un dels candidats als Premis SLA.

9 hores i 20 minuts

El repte solidari du per nom «De Sol a Sol«, perquè començarà en el moment de l’alba, a les 8.28, i conclourà amb la posta de sol a les 17.28.

El punt d’inici i final de l’aventura serà a la Plaça Major de Guadassuar. Mario recorrerà durant 9 hores i 20 minuts un circuit pels voltants del poble.

El recorregut està obert a tot aquell qui vulga acompanyar-lo, en un ambient festiu i no competitiu.  No cal formalitzar cap tipus d’inscripció i sols cal tenir en compte que la zona del circuit no està tancada al trànsit.

marip

Mario, en ruta entre Lisboa i València

L’arreplegada del material 

L’arreplegada d’aliments i joguets està en marxa des del dia 30 de novembre i es mantindrà operativa fins divendres. S’han habilitat 4 punts de recollida a la Piscina Coberta de Guadassuar, a Óscar Joier i Rellotger, Plantes Moisès i al restaurant el Catòlic.

Tot el que s’arreplege es lliurarà a Cáritas perquè ho distribuïsquen entre els veïns més necessitats. Segons Mario Bou, l’objectiu es contribuir a què tothom tinga aquest Nadal «aliments, pau i felicitat en les seues llars«.

Un veterà de l’aventura

Mario Bou és un habitual dels reportatges de Sense Límits Aventura. En 2014 va protagonitzar una ruta de 320 km non-stop en bicicleta de muntanya per arreplegar diners per a la Fundació Carpio Pérez.

Més lluny va anar el passat estiu, quan va unir en bicicleta Lisboa i València . 1.000 quilòmetres també amb un rerefons solidari: ajudar l’associació ACTAYS que lluita contra les malalties rares.

Amb aquestes credencials Mario ha presentat la seua candidatura als Premis Sense Límits Aventura que es lliuraran el 21 de desembre. Aspira al guardó en les categories d’esportista d’aventura més destacat i també en la de repte personal.

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »