Resultats votacions #PremisSLA

Consulta ací com ha quedat cada una de les votacions de les categories

presmis SLA ok

 

Acabat el termini de votacions, el primer que hem de fer és donar-vos les gràcies. Gràcies a tots aquells que d’una manera o d’una altra haveu participat a les votacions populars als I Premis Sense Límits Aventura. Gràcies a tots aquells que presentareu, de forma directa o indirecta, la vostra candidatura i heu confiat en Sense Límits Aventura.

24.273 vots!!

I Gràcies als 24.273 que haveu participat a les votacions. En només 17 dies! Ens referma a la nostra idea de que a la Comunitat Valenciana es fa molta aventura i molt bona. I que hi ha un gran públic amb ganes de fer, saber i conéixer.

pechina 2La Gala el 21 de desembre

Ara queda última espenta. Viure tots juntos el gran final de festa de pròxim dilluns 21 de desembre, a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura al Complexe Esportiu la Petxina de València. Estem preparant moltes sorpreses que en no res anirem desvetlant. Esteu convidats. Tots. Els 24.273 que heu votat i tots aquells que vullgau.

…i falten els premis del Jurat que són…

I per descomptant vos esperem a tots els que haveu presentat la vostra candidatura en qualsevol de les categories dels Premis Sense Límits Aventura. Independentment de com vos haja anat a les votacions populars, recordeu que està la valoració del jurat tècnic que servirà per atorgar altres premis de forma paral.lela. Tenim ja el resultats de les valoracions del jurat, però aneu a deixar-nos que mantingam l’emoció fins a dilluns, veritat?…. 😉


 

RESULTATS VOTACIONS POPULARS I PREMIS SENSE LIMITS AVENTURA:

  • Esportista d’aventura més destacat de 2015: Fran Martínez (resultat de les votacions)
  • Clubs d’aventura més destacats de 2015: Green Power ST (resultat de les votacions)
  • Escalador més destacat de 2015: Iker Ortiz (resultat de les votacions)
  • Escaladora més destacada de 2015 (desert en no rebre candidtures)
  • Orientador més destacat de 2015: Andreu Blanes (única candidatura)
  • Orientadora més destacada de 2015 (desert en no presentar-se candidaturas)

 

Enhorabona a tots els que haveu participat. Teniu tots el nostre reconeiximent i la nostra admiració. Vos donem de nou les gràcies per haver participat i per la comprensió davant les errades que hem comés en ser la primera de les edicions. Prenem nota i anirem corregint.

Vos esperem a tots el dia 21 de desembre a la Gala. Una bona manera de tancar el 2015. Una bona manera de començar el Nada. Quina millor manera de començar el 2016 que trobar-nos tots i intercanviar experiències i reptes per a 2016. Vos esperem!!!!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gala #PremisSLA, no te la perdes!! | SLA - […] Blasco serà l’encarregat d’anar cridant els guanyadors en cada categoria. Els de la votació popular ja els coneguem i…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »