Gala #PremisSLA, no te la perdes!!

Dilluns 21 de desembre al Complexe Esportiu la Petxina de València arriba la Gala d’entrega dels I premis Sense Límits Aventura

GALA SLA

Els I Premis Sense Límits Aventura entren en la seua recta final. Resten apenes uns dies per a viure el que serà el final de festa amb la celebració de la Gala dels I premis Sense Límits Aventura que tindrà lloc pròxim dilluns 21 de desembre al Complexe Esportiu la Petxina de València.

Vos esperem a tots este dilluns 21 de desembre de 2015 al Complexe Esportiu la Petxina. L’entrada és lliure fins a completar aforament

Dilluns, a la Gala serà un dia molt especial. D’una banda per l’entrega de premis, amb el reconeiximent als guardonats en totes les categories, tant aquells que han sigut reconeguts per la votació popular amb més de 24.000 vots emesos, com aquells que seran reconeguts per la valoració del jurat tècnic que ha col.laborat amb Sense Límits Aventura. L’enhorabona per a tots.

Una oportunitat única de reunir i vore junts els millors esportistes d’aventura de la Comunitat Valenciana

I d’altra banda, ximplement pel fet de reunir en un mateix punt a bona part dels millors esportistes d’aventura de la Comunitat Valenciana en modalitats tan diverses com Trail, BTT, Triatló, Alpinisme, Espeleologia, Orientació, Escalada. Un bona oportunitat d’intercanviar experiències i vivències dins del món de l’aventura que ens uneix i té un nexe comú per damunt de l’esport que practiquem.

Una gran festa…

Com que és un dia de festa hem volgut cuidar tots els detalls. La Gala començarà a les 19:30 h però des de ben prompte hem preparat una seguida d’activitats.

ROCODROMO…amb escalada lliure

A les 18:00 h estaran obertes les portes de la Petxina i aquells que vullgau soltar braços i cames podreu practicar escalada de forma lliure i grautita al rocròdom municipal de la Petxina gràcies a la col.laboració de l’associació de Deportes de Montaña Prodemon.

…actuacions musicals

A mida que arribeu anireu veient la informació que tots els nostres col.laboradors han preparat per a vosaltres, en una xicoteta fira de benvinguda que hem preparat que tindrà el seu punt destacat amb la música.

L’actuació músical de Bajoqueta Rock serà el punt d’inici de la Gala. Amb força volem començar, amb la força d’estos veterans de la música, que acumulen a les seues esquenes molts kilòmetres, moltes històries i també moltes aventures, ja que alguns dels seus integrans com ara el seu cantant Paco Lluis Ramos és una apassionat de l’esport d’aventura. Interpretaran entre d’altres la seua cançó Rock Vertical, dedicada al món de l’escalada.

…entrega de Premis

L’entrega de Premis de la Gala començarà al voltant de les 19:30 h en un acte que serà conduit pel nostre company periodista Xavi Blasco, apassionat particularment pel món del running i el triatló com demostra cada setmana al programa de Crono TV de Levante TV.

…emoció

Xavi Blasco serà l’encarregat d’anar cridant els guanyadors en cada categoria. Els de la votació popular ja els coneguem i són públics, però els de la valoració del jurat tècnic els desvetlarem en eixe moment de manera que mantindrem la intriga i l’emoció fins l’últim instant.

…monòleg

perque l’entrega de Premis siga el més atractiva possible hem preparat algunes sorpreses, i alguna que altra actuació com el monòleg que ens oferirà Oscar Tramoyeres, que també ens contarà alguna de les seues experiències amb la muntanya.

…picadeta

I com a final de festa una xicoteta picadeta perquè pugam intercanviar opinions, comentaris, vivències i aventures, que és definitiva del que es tracta.

…i regals

Per a tots aquells que vinguen a la Gala dels I premis Sense Límits Aventura hi haurà regals, una complida borsa, i alguns sortejos de material de Lurbel o un cap de setmana en pensió completa per a 5 persones a El Cerrao de Sot de Chera. Que més vos fa falta per a vindre!. Vos esperem a tots!!! I per cert, també hi ha descomptes interessants pels que estan a la Gala feu una suscripció a la revista Sense Límits Aventura!!.

http://senselimitsaventura.com/2015/12/16/la-gala-premissla-va-a-ser-la-canya/

Gala #PremisSLA, amb Xavi Blasco

Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres

http://senselimitsaventura.com/2015/12/18/gala-premissla-sortejos-regals-i-suscripcions/

AGENDA DE LA GALA

 • 18:00 h  Escalada Rocòdrom Petxina
 • 19:00 h  Actuació Bajoqueta Rock
 • 19:30 h  Inici de la Gala
 • 20:30 h  Actuació Oscar Tramoyeres
 • 21:30 h  Fi de la Gala i Picaeta

PATROCINADORS:

COL.LABORADORS

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. “La Gala #PremisSLA va a ser la canya” | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 2. Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 3. Fi de festa del Triatló | SLA - […] dels premiats rebran també un reconeiximent pròxim dilluns 21 de desembre a la Gala de Premis Sense Límits Aventura al…
 4. Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 5. Gala #PremisSLA, amb Xavi Blasco | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 6. Gala #premisSLA: sortejos, regals i suscripcions!! | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 7. “La Gala #PremisSLA té una pinta fabulosa” | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 8. Gala #PremisSLA: una Aventura Sense Límits | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]
 9. Gala #PremisSLA: Els premiats | SLA - […] Gala #PremisSLA, no te la perdes!! […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »