Granadella Trail escalfa motors

S’obrin les inscripcions per a la prova de Xàbia del mes de febrer

fCHrAcFqOrb2t1Eon92ZBiQGPn8zo-q5whuZPcRlPwE

 

El Granadella Trail és una cursa molt especial. Podríem definir-lo com el trail de la mar, per les vistes quasi constants que durant tot el recorregut hi ha de la Mediterrània i també perquè travessa la platja que li dona nom. La de la Granadella és una de les cales més boniques que tenim, entre penya-segats i amb els característics cudols que la cobreixen. La prova es disputa el proper 7 de febrer i les inscripcions s’obrin hui.

Prova triple

Al Granadella Trail es disputen 3 curses diferents. D’una banda, tenim la prova reina, el trail, sobre una distància de 21 quilòmetres i amb 900 metres de desnivell positiu acumulat.

També hi ha una marxa senderista de 12 quilòmetres amb +500m i, per segon any, també es disputarà la prova per equips, de 19 quilòmetres, que tindrà lloc un poc abans que la cursa principal . Es disputa en categoria masculina, femenina i mixta i la condició és que han d’entrar junts almenys 3 dels integrants de l’equip.

PERFIL GT16 INDIVIDUAL DEFINITIVO

Inscripcions obertes

oksSqbfG1H8UI2VWV6fPRHNEL1Vh87PN9ESwxCnqHKoDes de hui ja és possible inscriure’s per al Granadella Trail en la modalitat individual i en la modalitat de senderistes, i el 2ia 29 s’orbin per a la carrera per equips. El preu és de 16 euros. En la cursa individual hi ha un màxim de 500 places, 300 per a caminants i també 300 per a la prova per equips.

El termini estarà obert fins el 31 de gener, si no és que s’han cobert totes les places abans. L’eixida de la cursa per equips serà a les 8.30, amb un límit de 4 hores, la prova individual començarà a les 9:30 i 15 minuts després prendran l’eixida els caminants. La cita, recordem, el 7 de febrer.

L’entorn natural

Tant l’eixida com la meta se situen en el Parc Forestal de Pinosol; una zona amb espais d’esbarjo habilitats i on també hi ha un parc infantil entre el bosc de pins.

La cursa transcorre molt a prop de la mar i amb vistes permanents a la Mediterrània. En el quilòmetre 6, els corredors creuaran la Granadella, reconeguda en nombroses ocasions com la millor platja d’Espanya. Posteriorment pujaran al Castell, situat en un punt des d’on es pot veure el Penyal d’Ifach.

Una prova diferent on s’entremesclen mar i muntanya en un escenari tan privilegiat com La Marina.


Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. Hola! M’agradaria saber si encara ens podem inscriure per al trail de la Granadella d’aquest diumentge dia 7,per si allí per el matí encara es pogueren arreplegar dorsals. Gracies

  Escriu una resposta
  • Hola Inma,

   Moltes gràcies per la consulta- Hauries de traslladar-la al club organitzadors de la prova Club Atletisme Llebeiug Xàbia o a la plana d’inscripcions, de http://www.mychip.es, però crec que estan ja tancades des de fa uns dies. Prova de preguntar si vols. Gràcies

   Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. El Trail de la Mar | SLA - […] Granadella Trail escalfa motors […]
 2. Un bany de Trail a Xàbia | SLA - […] Granadella Trail escalfa motors […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »