El Ducross como teràpia

Descobrim els secrets de José Carlos Núñez, guanyador del circuit Ducross Extremme de la Federació de Triatló

torremendo nuñez

Ha fet quasi un circuit perfecte, amb victòries en 5 de les 6 proves que enguany conformaven el Circuit Ducross Extremme. Guanyador a Santa Pola, Alcoi, La Nucia, Rojales i passat cap de setmana també a Torremendo, en el que era el punt i final a un Circuit que enguany ha tornat a dominar amb puny de ferro.

José Carlos Núñez (A300W) d’Elx és el gran dominador de la modalitat. Una modalitat a la que arriba quasi de retruc després de molt anys allunyant del món de l’esport. «Vaig arribar a ser ciclista sub’23, i se’m va quedar l’espina clavada de no poder passar a professionals, m’ho vaig haver de deixar per qüestions de la vida».

10 anys de paró

El desencant li va durar quasi 10 anys on quasi no va practicar esport fins que el cuquet de vore passar la Vuelta a Espanya per Santa Pola i animat per la seua novia Elisabeth va despertar la seua passió. Esta volta serien els duatlons. Els Duatlons Cross.

«El Duatló Cross se’ns adapta millor als ciclistes perquè en el sector de bicicleta no te poden agafar roda, no serveix de molt. En distància sprint ja et coneixen i els altres no col.laboren o no passen a donar-te relleus». En el segment de bicicleta és on bassa la majoria de les seues victòries.

I ara a pel Triatló

La bici és la seua força i ho ha demostrat de nou revalidant el títol en el Ducross Extremme i a l’Autonòmic de Duatló Cross. «Guanyar l’Autonòmic i el Ducross em fa sentir-me consolidat en la modalitat. M’ho passe molt bé amb el duatló cross, l’ambient de l’equip, el meu germà Enrique que també participa, els rivals que ja són amics. Isca com isca sempre hi ha bon rotllo i bon ambient».

Recuperada la passió per l’esport, José Carlos ha pogut convertir la seua afició en la seua professió. «Duc ara 4 anys prenent-m’ho més seriosament. I com que sóc entrenador personal, tinc temps per a preparar-me bé».

Després de dominar el Duatló Cross arriba el moment de plantetjar-se nous reptes. «Enguany hem provat a participar a duatlons de llarga distància, i vaig ser campió d’Espanya en el meu grup d’edat marcant el millor parcial absolut. Em va encantar».

Obrint horitzons cap a noves distàncies i cap a noves proves. Després de dominar el Ducross Extremme José Carlos Núñez amenaça amb nous reptes. «Els duatlons cross m’agraden, però no tardaré molt en provar els triatlons de mitja distància».


 

Més dades:

Una salto, doble alegría

Núñez i Sánchez agafen avantatge

Foto: @FedTriatloCV

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nova edició del Ducross Extremme | SLA - […] El Ducross como teràpia […]
  2. Banyeres obri el Ducross Extremme | SLA - […] El Ducross como teràpia […]
  3. A pedals pel Marroc | SLA - […] El Ducross como teràpia […]
  4. Del Ducross al ciclisme | SLA - […] El Ducross como teràpia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »