«La Gala #PremisSLA va a ser la canya»

Música i aventura pròxim 21 de desembre al Complexe la Petxina de la mà de Bajoqueta Rock

bajoqueta rock

«La Gala va a ser la canya. Ja m’imagine al públic dret berrejant el «Rock Vertical», una cançó que parla d’un tio que se’n va a fer escalada». Amb esta energia i estes ganes ens parla Julio Miquel, un dels integrants de Bajoqueta Rock.

La mítica banda de rock de Ribarroja que pròxim dilluns 21 de desembre de 2015 posarà l’ambientació musical a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura, en el que serà una barrejta de música i aventura que per a alguns dels intgrants de Bajoqueta no es nova.

De fet, fa uns mesos, el cantant del grup Paco Lluis Ramos, va ser protagonista en el número 4 de la revista Sense Límits Aventura on contava la seua extensa experiència amb els esports d’aventura.

La Muntanya com a oasi mental

bajoqueta rock«La muntanya és el meu oasi mental» ens deia en aquella entrevista on parlava de com va descobrir la passió per la muntanya en un viatge a la Vall d’Aran al Pirineu català, i com va quedar encissat des d’aquell moment per a fer escalada, alpinisme o bicicleta de carretera, altra de les seues pasions que l’han dut per exemple a fer la Quebrantahuesos, també als Pirineus.

Múltiples experiències

Als concerts de Bajoqueta Rock no és extrany escoltar Paco Lluis, entre cançó i cançó, parlar de les  seues experiència amb l’esport d’aventura. Sempre amb el seu tó habitual d’humor ironia que caracteritza a esta banda de rock formada en 1986 i que es manté en molt bona salut tot i els anys, els kilómetres i el cansament. «També és una gran aventura per a tots tornar a casa després d’un concert» reconeix Julio entre rialles.

Des de Sense Límits Aventura volem agrair a Bajoqueta Rock l’esforç que fan per poder assistir i formar part de la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura. A partir de les 19:00 h començarà a sentir-se la seua música en un miniconcert previ a l’inici de l’entrega de premis que serà obert al públic. En acabant l’entrega de premis, Paco Lluis, Julio i companyia tornaran a pujar a l’escenari per agafar els intruments i a partir d’ahi qualsevol cosa pot ocòrrer.

Assistència gratuita

Vos recordem que l’assistència a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura està oberta al públic, és debades fins a compeltar l’aforament del Saló d’Actes del Complexe Esportiu de la Petxina de València. Més enllà de Bajoqueta Rock, als assistents a la Gala vos esperen moltes sorpreses. Que còrrega la veu!!!

Més dades:

Gala #PremisSLA, no te la perdes!!

Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres

Gala #premisSLA: sortejos, regals i suscripcions!!

Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina

AGENDA DE LA GALA

 • 18:00 h  Escalada Rocòdrom Petxina
 • 19:00 h  Actuació Bajoqueta Rock
 • 19:30 h  Inici de la Gala
 • 20:30 h  Actuació Oscar Tramoyeres
 • 21:30 h  Fi de la Gala i Picaeta

PATROCINADORS:

COL.LABORADORS

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres | SLA - […] “La Gala #PremisSLA va a ser la canya” […]
 2. Gala #premisSLA: sortejos, regals i suscripcions | SLA - […] del vostre interés més enllà de l’entrega de Premis (escalada al rocòdrom municipal, actuació musical de Bajoqueta Rock, monòleg…
 3. | SLA - […] Blasco serà , a més,l’encarregat de posar ordre a una Gala on també hi haurà l’actuació musical de Bajoqueta…
 4. Gala #PremisSLA, no te la perdes!! | SLA - […] “La Gala #PremisSLA va a ser la canya” […]
 5. Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina | SLA - […] el primer pas d’una vesprada plena d’aventura, que tindrà continuitat amb l’actuació musical de Bajoqueta Rock, del monologuista Oscar…
 6. “La Gala #PremisSLA té una pinta fabulosa” | SLA - […] “La Gala #PremisSLA va a ser la canya” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »