Dones campiones en Lligues d’Orientació

Resum dels èxits femenins en els rànquing de les lligues d’Orientació, per José Barberà

Títols per a Violeta Feliciano, Alicia Gil, Amparo Gil i les dones veteranes de Castelló

Veteranas-FEm CastellóTerminades totes les lligues d’Orientació podem fer un resum de les classificacions per a les dones orientadores  la Comunitat, que han resultat molt possitiu.d

Feliciano a la Lliga Espanyola

Dins de la Lliga Espanyola d’Orientació tenim en la Orientació a peu com a campeona individual en dames élit a Violeta Feliciano (C.E. Colivenc). La lliga espanyola a peu te 25 proves valederes per el ranquing.

El Rogaine per a les veteranes de Castelló

En la especialitat de Rogaine o Ultrascore, que és més similar a un Trail o Ultra de Muntanya, en Lliga Espanyola també tenim al equip de dones veteranes de Castelló format per Ester Catalán, Pilar Gómez i Isabel Idoia Álvarez com a guanyador de la categoría. La lliga de Rogaine espanyola te 5 proves en la temporada 2015 distribuides per la geografia nacional i cap a la Comunitat Valenciana.

violeta feliciano 2La Lliga Autonòmica per a Alicia Gil

També el passat diumenge tancant la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana en la categoria de dones élit encara per decidir abans de l’ultima jornada les dos Colivenques Alicia Gil i Violeta Feliciano lluitaven per el titol de lliga d’orientació a peu 2015.

Finalment la lliga en favor de la orientadora Alicia Gil que va guanyar a Xest per davant de Violeta Feliciano.

En les Especialitats de Raid i Orientació en bicicleta de muntanya a nivell nacional tam
bé destaquen l’equip Tarudas de Verd3 3ª posició en categoria Femení de Raids. Amés d’una gran temporada en la especialitat d’OBM de l’orientadora d’Elit Amparo Gil, nascuda a Onil i resident a Barcelona, en 2ª posició del ranquing nacional en bicicleta de muntanya.


 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »