La MABO 2016 obri inscripcions

X aniversari de la Marató de Borriol, prova de la Copa d’Espanya FEDME

A partir de diumenge 20 de desembre a les 18:00 h es dona el tret d’eixida per a la X Marató de Borriol que organitza el Club Muntanyer la Pedrera de Borriol. Encara resten 2 mesos i mig per a la cita, pròxim 13 de març, que amb els 42 km 2550+ s’ha convertit en una cita ineludible en el Trail valencià. Pròxim diumenge 20 de desembre s’obrin les inscripcions, però en un primer tram seran només per als esportistes federats. Els no federats hauran d’esperar dins el 24 de gener per a poder formalitzar la seua inscripció

20 de desembre s’obrin les inscripcions, però en un primer tram seran només per als esportistes federats.

Els no federats hauran d’esperar dins el 24 de gener per a poder formalitzar la seua inscripció

MABO 3Copa d’Espanya i EMM

La MABO presenta per a 2016 molt al.licients. En primer lloc serà la prova inaugural de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya FEDME. Bona part de les principals seleccions autonòmiques ja han confirmat la seua assistència, entre d’altres l’andalusa, balear, catalana, madrilenya, aragonesa, gallega i per descomptat la valenciana.

A més, la MABO repeteix per tercer any consecutiu com a prova de les EMM Series, circuit Europeu de Maratons de Muntanya amb proves a Espanya, Portugal, Regen Unit, Grècia i Rússia.

10 anys de MABO

Amb la de 2016 la MABO celebra el seu deu aniversari i des del Club Muntanyer La Pedrera de Borriol estan preparant tota una seguida d’actes per a convertir el cap de setmana en una festa del Trail.

A més de la prova en línea de diumenge, on l’any passat Cristóbal Adell va ser el gran protagonista davall la pluja torrencial, dissabte tindrà lloc la segona edició de la Inov 8 Vertical MABO, que en esta ocassió serà Campionat Autonòmic de Carrera Vertical FEMECV.

adell mabo 2


 

Més dades:

Foto: Last Race Studio / Vídeo: Sense Límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »