Fi de festa del Triatló

La Federació de Triatló celebra este dissabte la Gala final de temporada a Manises 

Gala TriatlónDissabte tindrà lloc a Manises la Gala final de temporada que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i que enguany es celebrarà a partir de les 17:00 al Pavelló Alberto Arnal de Manises. L’acte servirà per a reunir bona part delsmés destacats triatletes i duatletes de la Comunitat Valenciana en cada una de les seues edats i modalitats.

Així les coses, s’atorgarà el reconeiximent als guanyadors del Ranking de Triatló, Duatló i Lliga de Clubs Caixa Popular, a més dels circuits Mitic i trifitness 31 així com també als guanyadors del Jocs Esportius.

 • Ranking Triatló
  • Jordi Pascual Sales (CT Diablillos de Rivas)
  • Marata Noelia Lluch Escuder (Independent)
 • Ranking Duatló
  • Celestino Fernández (Laboratorio Sys)
  • María Jesús Sánchez García (Garden Solutions Costa Blanca)

106 proves, 4920 llicències

Serà el punt i final a un 2015 que des del punt de vista del Triatló ha estat molt intens, amb un calendari carregat de proves -106 en total entre adults i escolars, amb un creiximent continuat a les llicències fisn arribar a les 4920, i també amb variacions també a nivell organitzatiu de la Federació de Triatló com el canvi de seu i el canvi obligat també a la presidència.

Sense Límits Aventura 

L’acte comptarà amb la presència de Sense Límits Aventura, que en companyia de Xavi Blasco de Crono TV, seran els encarregats de conduir la Gala i anar donants pas a cada un dels premiats.

 • A les 17:00 h es donarà els premis als guanyadors dela Fase Provincial i Autonòmica dels JJDD de la Comunitat Valenciana,
 • a partir de les 18 h serà el torn per als guanyadors absoluts dels Rankigs de Triatló, Duatló, Lliga de Clubs i Circuits Mitics i Trifitness 31.

Alguns dels premiats rebran també un reconeiximent pròxim dilluns 21 de desembre a la Gala de Premis Sense Límits Aventura al Complexe Esportiu la Petxina de València ja que també han sigut guardonats #PremisSLA bé per votació popular amb la participació de més de 24.000 persones o bé per la decisió del jurat tècnic.

GALA SLA

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »