Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina

Abans de l’entrega de #PremisSLA farem una hora d’escalada debades al rocòdrom de la Petxina, gràcies a Prodemon

ROCODROMO

Practicar amb l’exemple. Això és el que volem fer pròxim dilluns 21 de desembre als moments previs a l’inici de la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura. A partir de les 18:00 i fins a les 19:00 h vos convidem a que vingau a practicar debades escalada al rocòdrom que està a les mateixes instal.lacions del Complexe Esportiu la Petxina de València on farem la Gala d’entrega de Premis.

flyer rocódromoNova etapa del rocòdrom

El rocòdrom municipal de la Petxina en la seua reobertura està gestionat per Prodemon (Associació per a la promoció dels esports de muntanya i natura) que serà l’encarregada de posar el material i els tècnics d’escalada perquè tot aquell que vullga puga fer ús de les seues instal.lacions debades.

Experiència en l’organització

Prodemón, a mes de gestionar el rocòdrom, organiza cursos i eixides amb els joves amb instructor d’escalada, descens de barrancs, així com raids d’aventura per a xiquets i joves. De fet, Prodemón va ser l’encarregada de organizar a Montanejos en 2014 la Copa d’Espanya de Raids d’Aventura en 2014, previ a participar posteriorment a la Copa del Mon de Raid Juvenils on un dels seus equips va acabar en tercera posició.

… i després música, humor, premis

L’escalada debades al rocòdrom municipal de la Petxina serà només el primer pas d’una vesprada plena d’aventura, que tindrà continuitat amb l’actuació musical de Bajoqueta Rock, del monologuista Oscar Tramoyeres que serviran per amenitzar la Gala d’entrega de Premis Sense Límits Aventura que presentarà el periodista Xavi Blasco.

… i regals

I recordeu que els assistents a la Gala Premis Sense Límits Aventura, tindreu a més l’alicient de poder aconseguir alguns dels premis que anem a sortejar i una oferta molt especial per aquells que a la mateixa Gala vos vullgau suscriure a la Revista Sense Límits Aventura 6 números per només 10 euros, i amb l’opció de fer-vos també amb un tutbular molt especial de Sense Límits Aventura per només 5 euros més. Fan falta més alicients per vindre? Vos esperem a tots, l’entrada és debades fins a completar aforament.

 

Més dades:

Gala #PremisSLA, no te la perdes!!

Gala #premisSLA: sortejos, regals i suscripcions!!

Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres

http://senselimitsaventura.com/2015/12/16/la-gala-premissla-va-a-ser-la-canya/

AGENDA DE LA GALA

  • 18:00 h  Escalada Rocòdrom Petxina
  • 19:00 h  Actuació Bajoqueta Rock
  • 19:30 h  Inici de la Gala
  • 20:30 h  Actuació Oscar Tramoyeres
  • 21:30 h  Fi de la Gala i Picaeta
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gala #PremisSLA, amb Xavi Blasco | SLA - […] on també hi haurà l’actuació musical de Bajoqueta Rock, del monologuista Oscar Tramoyeres, escalada debades al rocòdrom de la…
  2. “La Gala #PremisSLA va a ser la canya” | SLA - […] Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina […]
  3. “La Gala #PremisSLA té una pinta fabulosa” | SLA - […] Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »