Gala #PremisSLA, amb Xavi Blasco

El periodista Xavi Blasco, de «Crono TV» serà l’encarregat de conduir la Gala dels Premis Sense Límits Aventura

crono TV

La Gala dels I Premis Sense Límits Aventura comptarà amb un conductor de luxe, el periodista Xavi Blasco, curtit en mil batalles a l’enyorada RTVV, i ara presentador a Levante TV, entre d’altres, al programa Crono TV, també dedicat als esports com ara el running o el triatló…

xavi blasco«Em fa molta il.lusió poder participar d’este dia» ens conta Xavi Blasco, que a més de periodista és també corredor, habitual de les carreres populars de la nostra terra.

«De segur que a la Gala vaig a poder conéixer molta gent interessant d’este univers del esports i dels reptes de superació i aventura, de la que també es nodrix el programa Crono TV de Levante TV, i tinc la sort de conviure amb molts d’ells, però segur que tindre oportunitat de conéixer altres més en esta Gala del pròxim dilluns».

L’emoció dels premis

Xavi Blasco serà l’encarregat d’anar donant pas a les diverses categories i als diversos premiats. Alguns d’ells ja són públics, com els resultants de les votacios populars, però d’altres, els que atorga el jurat tècnic, encara estan per descobrir. Així les coses, l’emoció està garantida a la Gala Premis Sense Límits Aventura d’este pròxim dilluns 21 de desembre al Complexe Esportiu la Petxina de València

Un dia important per als premiats, i un dia important per a Sense Límits Aventura. «Un dia molt important per a Sense Límits Aventura perquè sé que ho haveu preparat amb molta il.lusió. És una aposta molt interessant per a posar en valor el treball fet als últims mesos i una aposta de futur per a posicionar encara més la marca de Sense Límits Aventura».

Música, humor i regals

Xavi Blasco serà , a més,l’encarregat de posar ordre a una Gala on també hi haurà l’actuació musical de Bajoqueta Rock, del monologuista Oscar Tramoyeres, escalada debades al rocòdrom de la Petxina, i regals i sortejos entre els assistents a la Gala.  

La cita ja està ahí. Este diluís 21 de desembre a partir de les 19:00 h de la vesprada. No pots faltar!!!

Més dades:

Gala #PremisSLA, no te la perdes!!

Gala #premisSLA: sortejos, regals i suscripcions!!

“La Gala #PremisSLA va a ser la canya”

Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres

http://senselimitsaventura.com/2015/12/19/gala-premissla-escalada-debades-a-la-petxina/

AGENDA DE LA GALA

  • 18:00 h  Escalada Rocòdrom Petxina
  • 19:00 h  Actuació Bajoqueta Rock
  • 19:30 h  Inici de la Gala
  • 20:30 h  Actuació Oscar Tramoyeres
  • 21:30 h  Fi de la Gala i Picaeta

PATROCINADORS:

COL.LABORADORS

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gala #PremisSLA, no te la perdes!! | SLA - […] Gala #PremisSLA, amb Xavi Blasco […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »