«La Gala #PremisSLA té una pinta fabulosa»

La FEMECV, la Federació de Triatló, Federació d’Espeleología i Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, recolzen la Gala de Premis Sense Límits Aventura d’este dilluns 21 de desembre

la foto

Són les responsables legals de posar ordre a la passió per l’aventura de molts de nosaltres. Les que organitzen les competicions oficials i les que ens representen i ens defensen. Les que tenen la força de les més de 30.000 llicències que aglutinen entre la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la C. Valenciana), la Federació de Triatló, la Federació de Ciclisme i la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana.

Les 4 Federacions més important vinculades amb l’esport d’aventura a la Comunitat Valenciana estaran presents este dilluns 21 de desembre a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura que tindrà a partir de les 19:00 h al Complexe Esportiu la Petxina de València.

paco dura 5FEMECV: «Té una pinta fabulosa»

«Uns Premis d’estes caracteristiques es algo espectacular» explica Paco Durà, president de la FEMECV. «Destaca i recorda els nostres origens. És un reconoiximent a un colectiu que ara mateixa esta un poc ‘desmadrat’ no sabem molt bé en quin lloc estem, però lo important es que es recorde tot el que s’ha fet fins ara, que ha segut molt. En l’esport de muntanya nomes pareix que existixca el Kilian Jornet, i hi han molts més, i és té que notar, això un acte d’estes caracteristiques ens ompli de goig. Será tot un honor estar i formar part de la Gala que heu preparat. La Gala te una pinta fabulosa i tots tenim ganes que siga el dilluns per vore el espectacle» conclou Durà.

Triatló:  «Un impuls necessari»

També estar present Valeriano Moreno, el president de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, que recentment va celebrar la seca Gala d’entrega de Premis, i que valora molt l’acte organitzat per Sense Límits Aventura. «Sense Límits Aventura és un impuls necessari que ens ajuda a superar els lastrer que nosaltres mateix ens creem i ens dificulten aconseguir els nostres reptes. Gràcies a revistes i webs com Sense Límits Aventura ens ajuden a eixir endavant».

Ciclisme: «Iniciatives possitives» 

«La iniciativa és molt bona» assenyala Amadeo Olmos, president de la FCCV, Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. La entitat que ell presideix estarà present també este dilluns a la Gala. «Este tipus d’iniciatives són sempre possitives per al ciclisme, i a més, compartint-ho amb altres federacions de la Comunitat Valenciana vinculades amb l’esport».

Espeleologia: «Molt per explorar»

barrancs-himalaia-3-1024x768Els representants de la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana també estaran present este dilluns a la Gala de Premis de SLA. La seua és una activitat molt específica, que no té tanta visibilitat, però que manté un gran aventatge: té un gran marge de creiximent i molt de terreny per descobrir. «Des de la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana volem agrair a Sense Límits Aventura contar amb la nostra activitat, este Esport-Ciència que és l’espeleologia, on encara resta molt per explorar» ens indica Hilario Ubiedo, president de la Federació.

Des de Sense Límits Aventura volem agrair l’ajuda i col.laboració de cada una de les Federacions que han volgut estar presents a la Gala. De la seua mà aspirem a complir el que també ens indicava Paco Durà de la FEMECV. «M’agradaria que este acte tinguera continuitat, de manera anual o bianual, però el que està clar és que volguera que continuara, m’encantaria que continuara funcionant».

CWh-OL1WcAA7A05.jpg-smallMúsica, humor i regals

La Gala de Premis Sense Límits Aventura tindrà lloc este dilluns 21 de desembre de 2015, a partir de les 19:00 h al Complexe Esportiu la Petxina de València.

A més de l’entrega de Premis hi haurà actuació musical de Bajoqueta Rock, actuació del monologuista Oscar Tramoyeres, en una entrega de premis que comptarà amb la conducció del periodista Xavi Blasco.

Els assistents a la Gala dels Premis Sense Límits Aventura tindran, a més, l’oportunitat de participar en diversos sortejos de material i aconseguir un espectacular tubular de Sense Límits Aventura i suscripcions annual a la revista SLA. L’entrada és lliure fins a completar aforament. I si vols, pots vindre a escalar debades de 18:00 a 19:00 h al rocòdrom municipal de la Petxina. T’esperem!!!

Més dades:

Gala #PremisSLA, no te la perdes!!

Gala #premisSLA: sortejos, regals i suscripcions!!

“La Gala #PremisSLA va a ser la canya”

Gala #PremisSLA, amb Oscar Tramoyeres

Gala #PremisSLA, escalada debades a la Petxina

http://senselimitsaventura.com/2015/12/20/gala-premissla-amb-xavi-blasco/

AGENDA DE LA GALA

  • 18:00 h  Escalada Rocòdrom Petxina
  • 19:00 h  Actuació Bajoqueta Rock
  • 19:30 h  Inici de la Gala
  • 20:30 h  Actuació Oscar Tramoyeres
  • 21:30 h  Fi de la Gala i Picaeta

PATROCINADORS:

COL.LABORADORS

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »