Família SLA, vols entrar?

Sense Límits Aventura busca nous col.laboradors en l’àrea comercial, de redacció i disseny 

SLA EXPO 2

 

Cada vegada més lluny, cada vegada més ràpid, cada vegada més dificil. Així és l’esport d’aventura. I cada vegada necessitem més mans a Sense Límits Aventura per poder contar-vos les vostres històries.

Gràcies al vostre reconeiximent Sense Límits Aventura arriba cada vegada més lluny, anem creixent com poguereu comprovar a la passada Gala dels I Premis Sense Límits Aventura, i com es demostra dia a dia a les visites a la web (ja hem superat les 250.000 en apenes 13 mesos) i a la difusió de la revista (ja està a la venda a més de 75 punts de venda per tota la Comunitat Valenciana i continua creixent el nombre de suscriptors).

La família Sense Límits Aventura creix, i per poder contar bé les vostres històries necessitem més mans. Així les coses estem buscant col.laboradors.

Si vos agrada l’aventura, si vos teniu nocions de redacció, disseny gràfic o en el món comercial podeu fer-nos arribar el vostre interés al correu senselimits@senselimitsaventura.com indicant-nos en quin apartat vos interessaria col.laborar amb Sense Límits Aventura i quines són les vostres habilitats i experiència.

Comercial:

  • Contactes en el sector dels esports d’aventura (tendes, proves, clubs, marques…)
  • Disponibilitat per a moure per la Comunitat Valenciana o alguna área determinada de la Comunitat Valenciana

Redacció/Disseny

  • Coneiximent general dels esports d’aventura
  • redacció en castellà i en valencià
  • domini de wordpress per poder editar i elaborar la informació
  • domini de Indesing per poder dissenyar parts de la revista

Podeu enviar-nos un correu a senselimits@senselimitsaventura.com

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »