Pedalades de molt de nivell

Xavi Borràs, Elena Lloret i Alicia Margalejo, premiats com els bikers més destacats de 2015 a la Gala #premisSLA

bikers

Bikers de dalt a baix. Dels que no paren mai, ja siga Open, Campionat, Marxa o Pedalada entre amics de la Colla. Són 3 dels més destacats dels molts que tenim a la Comunitat Valenciana. Són els 3 que reberen el reconeiximent del jurat popular i del jurat tècnic a la passada edició dels Premis Sense Límits Aventura: Xavi Borràs (The Bike Run), Elena Lloret (Cult Bikes Specialized) i Alicia Margalejo (Portal de la Marina Xabia’s Bike), en un premi que els va entregar Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana

BORRASCada un d’un punt de la Comunitat Valenciana, de la Vall d’Uixó, Xàbia i la Vilajoiosa, amb l’agraiment especial per desplaçar-se per estar presents a la Gala. «Només faltava la catifa roja» conta Xavi Borrás, doblement premiat per la votació popular i el jurat tècnic. «Van ser 2 hores de Gala amenes i entretingudes, rodejats de persones que amem l’esport i la natura».

També contenta va acabar Elena Lloret, la biker de la Vilajoiosa que tot i el fort refredat no va voler perdre’s l’entrega de premis. «Emocionant, divertida i especialment mostrant els valors de l’esport i els esportistes. Un plaer haver pogut anar».

Des de Xàbea ens va acompanyar també Alicia Margalejo, reconeguda per la votació popular com a biker més destacada. «L’actuació de Bajoqueta va ser auténtica!!» en comenta, abans de pensar ja en el que està per vindre: «L’únic objectiu del 2016 es seguir gaudint d´aquest esport que tant m’agrada i poder compartir-lo amb l´equip, la resta de fèmines i la gran familia del BTT. A més, poder descobrir les sendes, paisatges i pobles que tenim a la Comunitat Valenciana».

El plaer va ser nostre de que ens poguereu acompanyar. I en este 2016 estarem pendents de totes les vostres pedalades.

Més dades:

Quin Poker de Trail!!

Tres grans triatletes

 

Gala #PremisSLA: Els premiats

http://senselimitsaventura.com/2015/12/22/gala-premissla-una-aventura-sense-limits/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Agost obri l’Open BTT de la Comunitat Valenciana | SLA - […] a més, va ser protagonista a la passada edició de la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura on…
  2. Elena Lloret posa la quarta | SLA - […] Lloret continua camí de revalidar el títol de l’any passat, i amb la seua progressió que la va dur també…
  3. L’Open BTT dobla l’aposta | SLA - […] Pedalades de molt de nivell […]
  4. L’autonòmic BTT més emocionant | SLA - […] també les dones, on també la corredora local Elena Lloret (Cult Bikes Engobe) és la gran favorita després d’aconseguir…
  5. Un Repóker de BTT | SLA - […] també va poder revalidar el títol autonòmic de l’any passat. La de la Vilajoiosa, –premi Sense Límits Aventura 2015…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »