Triple rescat a la Marina

L’helicòpter de rescat dels bombers d’Alacant actua a Xàbia, Dènia i Benitatxell

Informacion

 

Comença mogudet el 2016. El bon oratge i el llarg pont de cap d’any han provocat una major afluència a les nostres terres i a les nostres muntanyes, i este dissabte 2 de gener es va transformar en un triple rescat per als integrants del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant que hagueren d’intenvindre fins a 3 ocassions en punts com ara Xàbia, Dènia i Benitatxell.

Granadella, Montgó i Llebeig

La primera intervención va ser dissabte de mati per poder atendre una dona de 62 anys que s’havia fet un giró de peu quan es trobava a la Cala de la Granadella, a la localitat de Xàbia. la dóna s’havia trencat el turmell mentre estava fent una excursió a la muntanya. Donada la dificultat de l’acces a la Granadella es va optar per fer ús de l’helicòpter del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

També hagué de ser atesa i rescatada altra excursionista, en este cas al Montgó, a Dènia. La dóna havia patut una caiguda i s’havia provocat una forta ferida en el cap. L’helicòtper l’ha traslladada fins al punt on ha pogut ser atesa per una ambulància.

I l’últim dels rescats d’ahir va tindre lloc a Benitatxell, a la Cala Llebeig, on altra dona que practicava senderisme s’havia trencat el turmell. En este cas el rescat hagué de res terrestre per el fort vent.

 


Més dades:

http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2016/01/02/rescatan-xabia-montanera-lesionada/1712643.html

Foto: Diario Informacion

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat d’un escalador a Bèrnia | SLA - […] El 2016 continua deixant-nos mostres de la importància d’anar amb molta cura en la muntanya i de la tasca…
  2. Rescatat un escalador a Chulilla | SLA - […] Triple rescat a la Marina […]
  3. Ferits dos escaladors a Sax i Calp | SLA - […] Triple rescat a la Marina […]
  4. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Triple rescat a la Marina […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »