Cap d’any al Penyagolosa

El corredor de Vallada Víctor Cerdà comparteix la nit de cap d’any al cim del Penyagolosa 

DCIM101GOPRO

 

Què millor que acabar l’any i començar el nou fent el que més ens agrada: fent aventura, fent muntanya. Eixe va ser el propòsit del corredor de Vallada Víctor Cerdà que en companyia d’uns amics marxaren passat 31 de desembre a menjar el raim als 1813 metres del cim senyera de la Comunitat Valenciana.

L’oratge advers no va impedir unes hores de festa al cim del Penyagolosa on no va faltar absolutament de res com es pot apreciar a la foto. Esta és la crònica que ens deixa Víctor Cerdà, un dels protagonistes del vídeo presentació de Sense Límits Aventura.

«No es la primera vegada que fem alguna d’aquestes aventures de menjar-se el raim de Cap d’Any a la muntanya, però esta vegada voliem pujar el més alt possible, i varen decidir fer-ho al Penyagolosa. Allà vam anar Jorge, Tico, María José, Rosa i un servidor, això sí, acompanyats de les les nostres mascotes: Luck, Iker i Coco.

pemnyagolosa 2Varem exigir del parking del Santuari del Penyagolosa direcció al cim per el Barranc de la Pegunta, passant per la Font del Novai eixint a l’inici de la senda que porta al cim per el Pla de la Banyadera. Al refugi de la Caseta de l’Ombria varem fer una parada per a descansar una mica i donar a beure als gosos.

Estels i…

La nit era super clara el que va fer de la ultima part de la pujada un autèntic espectable d’estrel.les al cel i de les llums dels pobles del voltant.

Arribàrem al Cim del Penyagolosa amb el temps just de fer unes quantes fotos, pues comença ficar-se una boira molt espesa que no es feia vore més d’uns metres davant nostre.

Davant este situació i en el perill que podía suposar baixar en la boira, decidirem no esperar mes dalt del cim i baixar al Santuari de San Joan per a celebrar la entrada del nou any. Bon Any 2016!»


Fotos: Víctor Cerdà

Més dades:

El camí solidari que mai no acaba

Marathon des Sables, per Víctor Cerdà

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »