Barxeta, a Tot Pulmó

La Mallà espera vora 1500 participants a la V Serralades de Barxeta del 17 de gener

10556939_1070243229661452_4494532944848949659_o

 

1500 persones no poden enganyar-se. I més quan en el món del Trail ací el que mana és el boca orella. El que conten els corredors, els caminants uns a altres. I les referències del Trail Serralades de Barxeta no poden ser millors.

Diumenge 17 de tener arriba la cinquena edició d’un Trail que des que va nàixer a esta localitat de La Costera no ha deixat de crèixer. «El primer any ja forme hora 800» en contra Manel Ballester, del Club de Correr La Mallà Tot Pulmó. Va anar bé perquè no hi havia cap prova per ací, i de seguida passarem de 800 a 1000, de 1000 a 1200 i de 1200 a 1500. I ja només, eixe és el nostre tope perquè la serra és la que hi ha», explica Manel.

trail la malla guanyadorsEls secrets

De moment ja han superat l’equador de les inscripcions i esperen l’arreó final per a poder penjar de nou el cartell del ple pròxim diumenge 17 de gener, amb 500 caminants i 1000 corredors. Els secrets, molts i variats: «El que més atrau a la gent és la relació qualitat preu. Per 12 euros tenen un Trail amb un gran recorregut i a més una borsa del corredor molt carregadeta: samarreta de manega llarga, toalla, esmorçar, coca de cansala i llonganisa per als participants».

I més enllà d’axis, el Trail: 21,3 km 957+ pasant per la Mallà, la Senda de l’Escaló i l’ascensió al Xim que amb els seus 468 metres és el punt més alt de la prova. «Des d’allà dalt es veu tota la Safor, la Ribera, la Vall d’Albaida i es pot vore fins i tot València». 

Les claus

I per a qui vullguen apreatar-se i buscar una bona classificació, alguns consells: «El punt clau està en regular la primera part, els primers 10 km, perquè són tot amunt, amb alguna baixada, és la més dura, i a partir de l’11/12 és quan vé la tornà al poble, però és una zona més corredora. Si ho gastes al principi després ho pagues».

Així ho feren l’any passat Juan Martínez (Like Sport Lurbel) i Eva Castells que van ser els guanyadors en un pòdium que en homes el va completar Pep Fornes i Emili Sellés i en dones Gema Serra i Berta Borderia.

La Mallà vos espera. 1500 persones no poden enganyar-se.


Més dades:

http://www.mychip.es/evento/478

Serralades de Barxeta obri inscripcions

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Barxeta, segons el campió | SLA - […] Barxeta, a Tot Pulmó […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »