Rescat d’un escalador a Bèrnia

Un jove britànic va patir una caiguda de 30 metres

comarcasEl 2016 continua deixant-nos mostres de la importància d’anar amb molta cura en la muntanya i de la tasca que fan els diversos equips encarregats per vetlar per la nostra seguretat. La Marina va ser de nou la comarca en què hi hagueren d’intevindre els bombers, com ja va ocòrrer passat dia 2 de gener amb un triple rescat.

En la jornada d’ahir va ser un escalador britànic d’uns 30 anys d’edat que va patir una caiguda d’uns 30 metres quan es trobava a la Serra de Bèrnia, a Benissa.  La caiguda li va provocar diversos traumatismes als braços, l’esquena i el cap que obligaren a demanar ajuda als Parc de Bombers de Dènia.

El rescat, segons informa www.levante-emv.es, es va vore complicat pel fort vent que va fer que, tot i els intents, no poguera utilitzar-se l’helicòpter, i que s’haja fet finalment per via terrestre, fins arribar a les Cases de Bèrnia on ha sigut traslladat en ambulància.

Triple rescat a la Marina


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un escalador a Chulilla | SLA - […] Rescat d’un escalador a Bèrnia […]
  2. Ferits dos escaladors a Sax i Calp | SLA - […] Rescat d’un escalador a Bèrnia […]
  3. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescat d’un escalador a Bèrnia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »