La sort de la MiM

Fet el sorteig de les 1500 places per a la MiM: el número és el 1653!!

MiM sorteig

 

946132_816397911803417_252892487148937161_n*******Actualització 20:40********

Acaba de realitzar-se el sorteig de les 1500 places per a la MiM. Segons informa Penyagolosa Trails al seu facebook el número triat és el 1653.

La qual cosa significa que tindra plaça per a la XVIII MiM de pròxim 23 d’abril els preinscrits del 1653 al 2729 i de l’1 al 423.

¡Enhorabona! I a per la MiM i la CSP de 2015!!! 

El sorteig s’ha realitzat esta vesprada al Saló d’Actes de la Diputació de Castelló i ha comptat amb la presència de Tico Cervera, director de Penyagolosa Trails Sport HG, Luis Martínez, diputat d’Esports de Castelló, a més de representants dels municipis implicats, clubs, patrocinadors i entitats colaborades, i molts corredors destacats de la terra com ara Sonia Escuriola, Juanan Ruiz, Cristobal Adell, Víctor Bernad, Laia Cañes…

******************************************

Pot ser el gran regal per al 2016 per a qualsevol corredor de muntanya: una plaça per a la MiM, la Marató i Mitja Castelló Penyagolosa que enguany viurà una nova edició pròxim 23 d’abril, tornant a la data originària.

Dijous 7 de gener a les 20:00 h de la vesprada serà sorteig de les 1500 places, entre els 3.000 preinscrits, en un acte que, com en altres ocasions, tindrà lloc a la Diputació de Castelló i és obert al públic, a més de realitzar-se davant notari

A l’acte estaran presents Tico Cervera, director de Penyagolosa Trails Sport HG, Luis Martínez, diputat d’Esports de Castelló, a més de representants dels municipis implicats, clubs, patrocinadors i entitats colaborades. L’acte servirà també per a presentar l’edició de 2016 de Penyagolosa Trails Sport HG.  

Ànim i sort a tots!

Més dades:

La MiM torna als orígens

La CSP més espectacular es queda a casa

 

Caballero i Miralles es reivindiquen a una MiM sense rècord

Miralles explica la seua MiM

“La MiM has de fer-la una vegada en la vida”

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Penyagolosa Trails más internacional | SLA - […] La sort de la MiM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »